2777
2789
عنوان

میخوام از یکی خاستگاری کنم😁

375 بازدید | 23 پست

یه دایی دارم 34 سالشه خیلی دوست داره ازدواج کنه هر بار هر جا رفتیم خاستگاری به هر دلیلی جور نشده حالا اعتماد به نفسش داغون شده میخوام من یه قدم بردارم یه دونه دوست دوران مدرسه داشتم زیاد باهم در ارتباط نبودیم الان در حد لایک استوریه میخوام ببینم قصد ازدواج داره یا نه چطوری باید بهش بگم شهر هم کوچیکه کاملا میشناسیمشون خانوادشون پدرش مادرشون داییم دختر رو دیده امشب چند بار بهم گفت تو یه کاری برام کن🥹احساساتی شدم دلم گرفت مجبور شدم بهش قول بدم 

وایییییی خدا کمکم کنه شما بگید بهترین راهکاراتون من هیچی به ذهنم نمیرسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ثواب داره وساطت ازدواج. برو باهاش صحبت کن جوری که معذب نشه بپرس قصد ازدواج داره بعد اگه گفت بگو یه موردی هست اگه بخوای بیشتر آشنا بشین 

و اینکه ببین شرایط دو تفر چجور هست به هم میخورن آیا و اینا

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

خیلی ثواب داره وساطت ازدواج. برو باهاش صحبت کن جوری که معذب نشه بپرس قصد ازدواج داره بعد اگه گفت بگو ...

هیچ وقت تو عمرم اینقد مشتاق نبودم از الان استرس اومده سراغم

جدی میگی؟؟؟ 🥹😂میشناسه منو ها؟

بشتاسه اول نگو داییمه اگه مطمئن شدی موافقه بعد بگو بیا قرار بزاریم تو کافه ایی جاییشمام همراه داییت برو اون موقع بگو داییمه گناه داره داییت شرایطش خوبه دوستتم از خداش باشه

هیچ وقت تو عمرم اینقد مشتاق نبودم از الان استرس اومده سراغم

توکل کن به خدا اگه بخواد جور میشه

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

آره خیلی ثواب داره من همیشه زن عمو همسرم که معرفیمون کرد و دعا میکنم

به خودشونم بگو تا بدونن