2777
2789
عنوان

خانواده شوهر چقدر مهمه

181 بازدید | 23 پست

من میگم باید یکی بیاد خواستگاریم که من قبول کنم 

که از لحاظ خانوادگی باکلاس تر و با سواد تر از خانواده خودم باشن و یه لول بالاتر باشن 

دوست دارم اینجوری باشه و خدا برام اینجوری بخواد 

🥲اما نمیدونم چرا همه اینایی که میان برام خودشون خیلی خوبن ولی خانواده هاشون خیلی لول پایینن😪

بنظرتون این مسئله چقدر مهمه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا هرچی صلاحته

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خانواده خیلییییییییی مهمه خیلییی شاید قبل ازدواج فکر کنی مهم خوب بودن طرفه ولی بعد که ازدواج کردی میفهمم خانواده اندازه طرفت مهمه به نظرم تا میتونی با هم سطح ازدواج کنی بهتره نه پایین تر نه بالاتر

ما با هم لول خودمون ازدواج کردیم اینیم وای ب ی لول بالا تر

عه!! یعنی میگی بده؟ 

اخه دوتا از دوستام با ۱ لول بالاتر از خودشون ازدواج کردن خیلی شزایطشون خوب شده 

عین خانواده خودشونه فقط یکم بهتره 

خیللللللی فرق ندارن

عه!! یعنی میگی بده؟ اخه دوتا از دوستام با ۱ لول بالاتر از خودشون ازدواج کردن خیلی شزایطشون خوب شده ع ...

زمانی ک لول ت بالا تر باشه کلاس ت بیشتر باشه ت میتونی بزنی ت سر مادرشوهر اما وای ب روزی ک لول عجوزه از ت بالا تر باشه هی میزنه ت سرت

خانواده خیلییییییییی مهمه خیلییی شاید قبل ازدواج فکر کنی مهم خوب بودن طرفه ولی بعد که ازدواج کردی می ...

اره خانواده خیلللللی مهمه....

ولی دوست دارم یکم از خانواده خودم بالاتر باشن

خیلی دوست دارم😍

عزیزم چرا باید ی خانواده با اول بالا بیاد سراغ شما؟ نگفتم که ناراحت بشیگفتم که واقع بین باشیاونام می ...

یکسری خانواده ها مثل حرف شما هستن شکی در نیست 

ولی یسرسپی خانواده ها هم هستن که دنبال دختر خوب میگردن که ویژگی های منو داشته باشه...و از ما هم بالاتر باشن

نمیشه که تک بعدی باشیم

اره خانواده خیلللللی مهمه....ولی دوست دارم یکم از خانواده خودم بالاتر باشنخیلی دوست دارم😍

اگه از نظر ادب و اخلاق و انسانیت  و فهمیدگی میگی که آره قطعا بالاتر باشه بهتره ولی اگه صرفا موقعیت اجتماعی و وضع مالی باشه نه اصلا خوب نیست مخصوصا که اگه طرف شعور وشخصیت نداشته باشه هی قرار بزنن تو سرت که اصلا ارزششو نداره

زمانی ک لول ت بالا تر باشه کلاس ت بیشتر باشه ت میتونی بزنی ت سر مادرشوهر اما وای ب روزی ک لول عجوزه ...

ن من ادم نبرد کوبیدن نیستم 

واقعا خوصله نبرد کوبیدن رو ندارم 

خیلی زود کناره میگیرم 

خیلی زود 

همچین کاری نمیکنم 

یعنی اصلا توانشو ندارم 

دوست دارم با مادرشوهرم رفیق باشم 

یا 

رابطمون معمولی باشه نه صمیمی ن بد....