2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 20 پست
شوهرم کلا ادم عصبی و رفق بازی از اول بوده حتی از قبل ازدواج هم شنیدم اینطور بوده،،،شانس ک منی که این ...

باید قبل از ازدواج چشمانت را باز می کردی 

هروقت گله یا شکوه و شکایت می کردی ایا عکس الملی نشون می داد یا خیر 

کدام شهری عزیزم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

شوهرم کلا ادم عصبی و رفق بازی از اول بوده حتی از قبل ازدواج هم شنیدم اینطور بوده،،،شانس ک منی که این ...

منم شوهرم تو‌عشق و حال خودشه پنجشنبه ها هم شب ۱و۲میاد خونه دورهمی مردونه دارن واقعا عذاب کشیدم از این غربت همیشه

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهرم تو‌عشق و حال خودشه پنجشنبه ها هم شب ۱و۲میاد خونه دورهمی مردونه دارن واقعا عذاب کشیدم از ای ...

چقدررر تلخه،،اینطور مردا باید گیرر ی زن غرغرو میفتادن تا حساب کار دستشون نیند،،یا کلا ازدواج نمیکردن

منم شهر غریبم ولی با ماشینم فرق نمیکنه کجا بریم اخه خیابون بریم تو‌ترافیک بمونیم لذتی ندارهخونه ی خا ...

حالا باز میشه ی چرخی زد ی حالو هوایی عوص کرد،بچه یکم دلش باز شه