2777
2789
عنوان

چند وقته دیگه زندگی نکردید💔

416 بازدید | 32 پست

خودم از همون بچگی 

تا الان هیچ وقت زندگی نکردم 

خستم دلم آرامش میخاد 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

۴ ساله

۴ ساله یه روز بدون استرس نداشتم

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون روزی که رحم مادرمو ترک کردم

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

از روزی که چشم باز کردم به دنیا

دقیقا به خدا میگم چرا منو ول نمیکنی یزرع ببینم زندگی طعم خوشش چجوریع

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»