2777
2789

خواب ديدم در مسجد ي كه مشناسم در واقع هستن منتها بسار بزرگتر بود و رواق هاي زيادي داشت  

مسجد شلوغه و مراسمي هست درست بخاطر ندارم جشن يا عزاي اوليا خدا بود

بچه شير خواره ايي داشتم كه از سينه ي خواهر شوهرم شير ميخورد

من ناراحت بودم كه خواهرشوهرم چنين كاري ميكند و مخالفت ميكردم اما او اعتنا نميكرد

ميگفتم حرامه و مشكلسازه

بعد وقت نهار شد مسجد نذري ميداد

دو صف تشكيل شد من نهارم را گرفتم و در سايه مشغول خوردن شدم

مابين اين اتفاقات خيلي هم به دنبال جاري ام گشتم اما اورا پيدا نكردم

دختر خاله هاي مادرم و خاله خودم و خانوادهشان هم نذري گرفته بودند و داشتند به خانه ميرفتند در حالي كه اين مسجد در شهر محل تولد همسرم هست و انها مراسماتش را شركت نميكندد چون راه دوري هيت

بچه با ولع از سينه خواهرشوهرم شير ميخورد و من خيلييييي عصباني بودم 

مادرشوهر و خواهرشوهرمم هم اعتنا نميكردن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شاید خواهرت تو مخته جدیدا اینجوری ذهنت تصویر سازی کرده

خواهر شوهرم بود نه خواهرم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@niyaz1236‍ 

عزيز دلم شرمنده مزاحمت سدم ميشه بياي 

خوابمو تعبير كني

راستي اون موقع باردار نبودم قصدشم نداشتم 

اما ناخواسته باردار شدم 

اين خوابو چند روز قبل ازمايشم ديدم

@niyaz1236‍ عزيز دلم شرمنده مزاحمت سدم ميشه بياي خوابمو تعبير كنيراستي اون موقع باردار نبودم قصدشم ن ...

نمیدونم 

من احساسی و تعبیری ب این خواب ندارم 

خیره ان شاءالله 

اما

خوابتون رو برای کسی تعریف نکنید ابدا فقط تو دلت بمونه 

اگه بد ب دلت اومد بگو خیره ان شاءالله و صدقه بده

ممکنه خوابت خیلی تعبییر خوبی داشته باشه 

اما برا کسی تعریف میکنی و اون تعبییر بد میکنه و اون اتفاق برات میفته 

مثلا ی خانم میاد هر روز میره پیش امیرالمؤمنین علیه السلام میگه ک هر شب خواب میبینم انگشتر ام گم شده آیا تعبیری داره 

امیرالمؤمنین علی علیه السلام میگه خیره ان شاءالله 

تا سه روز میره و امیرالمؤمنین همین رو میگه

روز چهارم باز میره و سر راه عمر لعنت الله رو میبینه عمر میگه چی شده 

خوابشو تعریف میکنه و عمر ملعون میگه تعبییرش اینه ک شوهرت میمیره چند وقت بعد شوهرش میمیره 

زن باز میره پیش امیرالمؤمنین 

امیرالمؤمنین میگه من ک گفتم تعبیر خواب شما خیره 

و هیچ اتفاقی نمیفته 

عمر تهبییر بعد کرد و اون اتفاق افتاد 

تا من تعبیر میکردم میگفتم خیره به خیر تبدیل میشد 

لطفا خوابتون رو ب کسی نگید حتی مادرتون ممکنه ب زبون بیاره خیره 

اما تو دلش فااال و گمان بد بگیره و اتفاق بدی بیفته 

شما خودت صدقه بده و تعبیر خیر کن همیشه

@طلوع1366‍ ميشه بياي خوابمو بخوني

سلام عزیزم❤️انشالله که خیره به نظر من تعبیر خوابت می‌تونه این باشه که شما از سمت خوانواده همسرت به خوبی حمایت عاطفی میشی یعنی براشون عزیز هستی و هوادارات هستن یا به زودی بیشتر از قبل به خوبیات ایمان میارن و بیشتر از همیشه بهت توجه و احترام میذارن.

@طلوع1366‍ ميشه بياي خوابمو بخوني

شیر دادن به نوزاد در کل خیر و خوبی هست یعنی خواهر شوهر شما اگه متاهل هستن بزودی در کارش گشایش و خیر و نیکی و برکت و گشایش روزی و حاجت روایی و...ایجاد میشه اگه مجرد هستن بختشون‌ باز میشه 

شیر دادن به نوزاد در کل خیر و خوبی هست یعنی خواهر شوهر شما اگه متاهل هستن بزودی در کارش گشایش و خیر ...

متاهله 

باردار نميشه؟ 

اون نوزاد برا من بود اما اون شير داشت و نوزاد با ولع ميخورد

برای اون مسجد هم نذری کن هرچند کوچیک در حد چنتا مهر و تسبیح و حاجت بطلب انشالله که برآورده بخیر میشه

ممنونم خيلي لطف و محبت كردي

شیر دادن به نوزاد در خواب تعبیر نیکویی داشته و به صورت کلی می‌توان این خواب را نمادی از نیکی و نیکویی، برکت و فراوانی، وفور نعمت، رزق و روزی که از راه‌های شایسته و درست به دست آمده باشد، شادی و نشاط و سرزندگی، روابط عاشقانه که بر اساس شناخت درست و تعامل و فداکاری شکل گرفته و پایدار و ماندگار باشد، در نظر گرفت.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

شیر دادن به نوزاد در خواب تعبیر نیکویی داشته و به صورت کلی می‌توان این خواب را نمادی از نیکی و نیکوی ...

من چند روز بعد اينزخواب فهميدم ناخواسته باردارم😭

شیر دادن به نوزاد در خواب تعبیر نیکویی داشته و به صورت کلی می‌توان این خواب را نمادی از نیکی و نیکوی ...

عزيزم ميتوني كاربر 

يكتاعشقم رو تگ كني برام