2777
2789

رازیانه دم کن بخور.اگه دخنره ی قطره چکانم ب اون بده.پستونک خیلی خوبه بهش بده

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانها چرا😁

داروی پزشک بهتره تا داروی گیاهی چون توی داروی تجویز پزشک اندازه ها رعایت شده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دقیقا همینطوره

🌹

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پستونک برای رفلاکس بده

برا کولیک خوبه.اما رفلاکس نه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من دکترم می‌گفت پستونک نده اصلا.هم سینه رو نمیگیره هم رفلاکس داشت دخترم گفت هوا میخوره باهاش بدتر می ...

برای کولیکیا من دیدم عالی بوده.اب رو آتیش .منم اشتباه کردم سر بچه اولم تدادم .این سری میدم.برای رفلاکس .اصلا نباید لبنیات و چیزای آلرژی زا خورد.شیب هم داشته بلشه تشکش.گناه دارن .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای کولیکیا من دیدم عالی بوده.اب رو آتیش .منم اشتباه کردم سر بچه اولم تدادم .این سری میدم.برای رفلا ...

اره تشک‌رو منم سمت سر رو بالا می‌بردم و شیب دار میکردم.بچه اورتون چند سالشه؟

دیگه رو بچه دوم سینه هم قد و قواره پستونک شده  

اره تشک‌رو منم سمت سر رو بالا می‌بردم و شیب دار میکردم.بچه اورتون چند سالشه؟دیگه رو بچه دوم سینه هم ...

۶سال و نیم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40