2777
2789

برای چندنفر حتی مامانم انجام دادم ب ترتیب همه فرزندان رو  درست گفت، حتی برای خواهرشوهرم باردار ک بود گرفتم جنسیت بچه توراهیش و اولیش درست بود

بنظر شما درسته روشش؟ تجربه اشو داشتین؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا من بزن عزیزم

باید حتما رو نبض دستم باشه یا شما میتونید از راه دور بگیرید؟

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

برا من بزن عزیزمباید حتما رو نبض دستم باشه یا شما میتونید از راه دور بگیرید؟

نه قربونت خودت باید بزنی رو نبضدست چپت با فاصله کم نخ سورن اویزون کنی خودش شروع ب حرکت میکنه اگ افقی رفت دحتر

عمودی پسر

بارداری عزیزم؟ 

نه قربونت خودت باید بزنی رو نبضدست چپت با فاصله کم نخ سورن اویزون کنی خودش شروع ب حرکت میکنه اگ افقی ...

ن، یکی دارم، ۶ساله منتظر دومی ام😭 دیروز بعد ۶سال تستام مثبت شدن ذوق مرگ شدم رفتم آز منفی شد😭 حالم خوب نیست

هیچ وقت این افقی عمودی شو نفهمیدم، بعضیا میگن تفاوت سنی بین شونم نشون میده، متوجه نمیشم اصلا

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲