2777
2789

پسرش ماشالله خیلی نازه و من و خواهرشوهر از قبل با هم دوست بودیم و اون معرف من به خانواده بوده ...کلا روابطمان خوبه با هم .......واسه عید جایی رفتا بودیم بیرون شهر ...پسرش شش ماهه بود تقریبا من خواستم عکس بگیرم ازش ...مادرم همیشه دوست داره ببینش چون خواهر شوهرم رو هم خیلی دوست داره ...

ولی تواارشوارم اجازه نداد و گفت لیلا ( اون‌یکی خواهرشوهر) عکس های خوشگلی گرفته ازش ...

خلاصه منم چیزی نگفتم و صحنه رو ترک کردم ...در لحظه ناراحت شدم ولی بعدش زود یادم رفت 

بعضیا دوست ندارن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چند روز پیش تولد پسرش بود ....امروز مامانم گفت عکس های تولدش رو نداری ببینم ...

منم جریان رو تعریف کردم و گفتم به دلیل کار اونبارش عکس نگرفتم ازش ...

مادرم سرزنشم کرد که تو خیلی خودت رو میگیری و فلان 

نظر شما چیه 

من کار بدی کردم دیشب عکس نگرفتم از بچه ؟

اهمیت نده چیز بدی نگفته .‌گفته فلانی عکس قشنگ گرفته ازش از اون بگیر ببینن بقیه

ما با خانواده شوهرم رفتیم باغ میخاستیم عکس دسته جمعی بگیریم زن دایی شوهرم جلو جمع گف ن ن با گوشی شما عکس نگیرن لطفا . نمیخام عکسامون جایی پخش شه🫤 انقد ب دلم اومد

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
حتما دوس نداشته دیگه بعصیا عکس میگیرین هزار جا استوری میکنن.

من اصلا اهل عکس استوری کردن نیستم میدونه 

و از روی ذوق و علاقه بود 

حالا کاری به اون ندارم

راجع به حرف مادرم نظر بدین