2777
2789
عنوان

ریاضی چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

فرستادم الان میاد

برات فرستادم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هر مشکلی تو هر کدوم از دروس داشتی، تو گوگل بزن مثلا آموزش ریاضی چهارم ص ۳٠فصل کسر، 

هم حلش به صورت ویدئو میاد و هم عکس حل شده صفحه

من با اینکه خودم بلدم برای پسرم یه زمانهایی اینکارو میکنن

ریاضی چهارم محمدآهنکر داوودی، خیلی خوب و روان توضیح میده بچه کاملا مفهوم رو درک میکنه

این برا پنجمه چرا انقد سخت میدن امتحانو؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عریزم عکس شو فرستادی

اره بالای صفحه رو ببین 

اومده

آره اول داخل پرانتز رو حل کن تو ضرب ها صورت در صورت و مخرج در مخرج ضرب میشه بعد اگر ساده میشن ساده کن جواب این ک بدست اومده با اون یکی کسر تفریق کن و مخرج مشترک بگیر 

اره بالای صفحه رو ببین

فکر کنم باید سادشم می کردی میشه  پنج هفتم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وایییی ریاضی چهارم خیلی سخت شده

من پارسال بلد نیودم همه رو یادگرفتم از گوشی بخاطر دخترم . الانم باهم پنجم میخونیم😂 سعی کن چهارمش قوی باشه وگرنه پنجمم میمونه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚