2777
2789
عنوان

من پسر باردارم و جاریم دختر

251 بازدید | 17 پست

من و جاریم با هم بارداریم، نی نی من پسره و نی نی ایشون دختر البته هیچکدوم هم ناراضی نیستیم و جنسیت نی نی هامون دوست داریم. یکی از اقوام مارو دید به من که رسید شروع کرد از شیرینی و دلسوزی دختر گفتن که کاش بچت دختر میشد، هیچی دختر نمیشه و تا دختردار نشی نمیفهمی بچه یعنی چی و از این چرت و پرتا. دیدم رسیده به جاریم باز داره از پسر خوب میگه و آرزوی اینکه بچه بعدیش پسر بشه میکنه و از این چرت و پرتا. واقعا فازشون چیه؟

یعنی زندگی هر طوری باشه یه عده پیدا میشن عیب و ایراد الکی روش بذارن چقد خوبه بتونیم به حرفهای بقیه کوچکترین اهمیتی ندیم و با داشته هامون خوش باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزم 😘. نه برا هیچکدوممون مهم نیست کلی گفتم هر طور باشیم یه عده ناراضی که موضوع هیچ ربطی هم ...

حالا اگه دختر داشتی برعکسش میگفتن. یه دختر داشتی یه پسر باز میگفتن بچه هات رفیق و پشت ندارن 😂

خواسته جفتتون بسوزین

دیوونه که بهش میگن😅

اصلا به حرف این جماعت توجه نکنین.من دو تا دختر دارم برای دومی باردار بودم.زندایی همسرم ازم پرسید بچه جنسیتش چیه گفتم دختر گفت عیب نداره شد دیگه! من سریع جواب دادم من بچه های همجنس ترجیح میدم.بعدا به همسرم گفتم گفت غلط کرد همچین حرفی زد.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

یه خانمی تو فامیل بهم گفتم فکر کردی دوتا پسر داری هنر کردی دختر که نداری اصلا فایده نداره باید دوتا ...

چه احمق.فازشونم معلوم نیستااا

چه احمق.فازشونم معلوم نیستااا

واقعا معلوم نیست چرا با آدم دعوا دارن انگار من از عمد دوتا پسر آوردم به خدا دیشب از دست پسر کوچیکه اینقدر خودم زدم اونم زدم بس که اذیت میکنه خوبه که هم دختر داشته باشی هم پسر

واقعا معلوم نیست چرا با آدم دعوا دارن انگار من از عمد دوتا پسر آوردم به خدا دیشب از دست پسر کوچیکه ا ...

بچه های این دوره اکثرا شیطونن،دختر پسر نداره.من گاهی از دست دخترم دلم میخواد بمیرم.فک کن چقدر دیگه به ستوه میام آرزوی مرگمو میکنم .بعدش میگم نه اگه بمیرم کی بچه هامو نگه داره.در اون حالم باز نگرانشونم

بچه های این دوره اکثرا شیطونن،دختر پسر نداره.من گاهی از دست دخترم دلم میخواد بمیرم.فک کن چقدر دیگه ب ...

من که همیشه میگم خدایا شب بخوابم صبح پا نشم 

اونوقت پسرم میگه همیشه همین رو میگی انگار نه انگار که اذیت میکنه