2777
2789
عنوان

آهنگایی که داداش کوچیکم گوش میده

100 بازدید | 9 پست

۹ سالشه 

اکثرا تتلو گوش میده چند بار گیرش انداختم فهمیدم فحش دار بود داشت سکته می‌کرد نبینم تا به بابام نگم 

من که حالا حرفی به خانواده ام نمیزنم چی گوش میده  چی گوش نمیده ولی ترسم اینه یهو این فحشا از دهنش در بره تو مدرسه ای جایی ابرو ریزی بشه 

وقتی گوشی دستش میدید همین میشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا آهنگای تتلو خیلی سنگینه(نه از نظر بار محتوایی خوب چون اصلا همچون محتوایی نداره) از نظر بی ادبی و انرژی منفی و اعتیاد آور بودنش نذار گوش کنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
از گوشی بابام دانلود میکنه میفرسته تو تبلت بعد حدف میکنه از گوشی

نت در اختیارش نزارید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اصلا آهنگای تتلو خیلی سنگینه(نه از نظر بار محتوایی خوب چون اصلا همچون محتوایی نداره) از نظر بی ادبی ...

دست من نیس اصلا به من بود خیلی محدودیتا میذاشتم یه فامیل داریم ۲۷ سالشه باهم جورن اون گوش میده اینم خوشش اومده 

دست من نیس اصلا به من بود خیلی محدودیتا میذاشتم یه فامیل داریم ۲۷ سالشه باهم جورن اون گوش میده اینم ...

27 ساله کجا 9 ساله کجا هرچند که خود آدم 27 ساله هم نباید گوش کنه به نظرم چاره‌اش فقط اینه که مادر و پدرت در جریان باشن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>