2777
2789
عنوان

بر و بچ بیاید خدافظی😶👋

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 312 پست

#اقای.قاضی‍ 

از ته دل #دوسش‍  داشتم #الانم‍  دارم

ولی اون نمیدونم چرا یهو گذاش رفت..!

- م‍‌ن دی‍‌گ ح‍‌ت‍‌ی ح‍‌ال روح‍‌ی خ‍‌دم‍‌م درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م :)❤️‍🩹💯

دلم میخواد بخندم و گریه کنمو بعدش یه قرص برنج.. و خدانگهداربه همین سادگیبه همین راحتی.به همین غم انگ ...

۷ تا دارم

یکیشو بخورم به نظرتون؟

بدجور زده به سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد بخندم و گریه کنمو بعدش یه قرص برنج.. و خدانگهداربه همین سادگیبه همین راحتی.به همین غم انگ ...

دل شکسته آینه‌ی رازِ جهان است  

هر ترکِ آن، راهی به سوی جان است

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

۷ تا دارمیکیشو بخورم به نظرتون؟بدجور زده به سرم

بخدا اگه بکنیییی 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بابا هنوز می‌خوام رمانت بنویسم الو

بابا هنوز می‌خوام رمانت بنویسم الو

اخرشم بنویس که قرص برنج و..

جدی خیلی خوبه هابعد میاد شیراز سر مزارم

بخدا الان گریم میگیره نکنیییی

چه شب غم انگیزیه

زنگ بزنم رهام

بگم الو داداشی

حلال کن مارو

بدرود تا قیامت

آخه لعنتی تو که اینجایی یچیزی بگووووو 

چه شب غم انگیزیهزنگ بزنم رهامبگم الو داداشیحلال کن ماروبدرود تا قیامت

خوابه به نظرتون؟

آروین لطفا ادامه نده بسه ديگه 

بعدشم چیزی بین ما نبود که 

نه خودتو عذاب بده نه منو 

اگه باعث ناراحتیت هم شدم شرمنده

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

آروین لطفا ادامه نده بسه ديگه بعدشم چیزی بین ما نبود که نه خودتو عذاب بده نه منو اگه باعث ناراحتیت ه ...

هیس ببند