2777
2789
عنوان

بر و بچ بیاید خدافظی😶👋

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 312 پست
آروین مسخره میکنی؟ من این همه خودمو کشتم چرت و پرت گفتم ک تو اخر تاپیک بزنی تگ کنی بگی میخا برم خداف ...

دیانا نمیتونم نمیکشم

ببخش و حلال کن

- م‍‌ن دی‍‌گ ح‍‌ت‍‌ی ح‍‌ال روح‍‌ی خ‍‌دم‍‌م درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م :)❤️‍🩹💯

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@ابرو_کمونیa‍ @الینا2536874‍ @ومپایر___اعظم‍ @دختر،مادریدی‍ @عشق_ومپیم‍ ممنونم از تک تکتوندیگه حرفی ...

کجا ؟ 

بابا بشین سرجات 

چیزی نشده میخوای بری .

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه می‌دونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر می‌کنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه می‌دونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮‍💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمی‌گذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍

آرزو نیومد دیگهمنم برم به زندگیم برسمخیلی به گردنم حق داریدمت گرمموفق باشی

آرزو سر شب گفت کار داره باید بره برا فردا...

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

برو ولی دیگ برنگرددیگ هم نمیخوام ببینمت وقتی تو برا ما ارزش قائل نشدی اوکی من اشتباه کردم اصن اومدم ...

دیانا ببخش ولی باید برم 

نمیتونم دیگه

میشه از دستم ناراحت نباشی؟

خداحافظ 👋👋👋👋👋👋👋💙

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه می‌دونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر می‌کنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه می‌دونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮‍💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمی‌گذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍

نمیتونم برگردمببخشولی شاید فقط شاید اومدم

قول دادی یه ماه دیگه میایییی خون منو تو شیشه نکنااا

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

از دست کسی ک برام مهم نیست ناراحت نمیشم

ببین نیایشم رفت

وقتشه منم برم

اگه هم برات مهم نیستم دیگه نمیدونم دیگه

یعنی چی؟

سر شب گفتیم بیا باهات بحرفه گفت من الان نمیتونم کار دارم بعداً بهت میگه