2777
2789
عنوان

خودکشی

103 بازدید | 14 پست

همه تون تا به حال تایپک های مربوط به خودکشی رو دیدین که خیلیاشون فیکن و واقعا خیلیاشون واقعیه 

و این هم در نظر بگید کسی که تصمیم ش برای خودکشی صدرصد باشه نمیاد تایپک بزن 

پس وقتی کسی تایپک خودکشی میزنه دنبال یه دلیل یه توجه دنبال ارزشمند بودن یا شاید ذره ای محبت باشه تا خودش و روحش از شر این تصمیم خودکشی رها کنه و به زندگی ادامه بده

پس لطفا در اینجور مواقع حرفه ای عمل کنید و احیانا نمک نریزین یا راه نوین خودکشی ارائه ندید چیزی که واقعا رعایت نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من هروقت جدی تصمیم میگیرم خودکشی کنم تصمیمو به چند نفر از آشناهام میگم تا با حرفشون یکم دلگرم شم پشیمون شم خیلی تاثیر دارل واقعا ولی اگه اهمیت ندن جدی جدی خودکشی میکنه ادم🥲

.....

دقیقا من هروقت جدی تصمیم میگیرم خودکشی کنم تصمیمو به چند نفر از آشناهام میگم تا با حرفشون یکم دلگرم ...

افكارخودکشی رو متاسفانه همه دارن باید درست باهاش رفتار کرد

اره من یبار انجام دادم خودم پشیمون شدم سریع خبر دادم منو ببرید بیمارستان...ولی خب زندگیه دیگه

اخییی چرا ؟

بهترین درمان افکار خودکشی یه انسان دیگه ست نه هزار تا قرص و دارو

اخییی چرا ؟بهترین درمان افکار خودکشی یه انسان دیگه ست نه هزار تا قرص و دارو

نمیدونم همش حس بد دارم

اره ولی هروقت خواستم یه انسان دیگه رو به خلوتم راه بدم گند زده بدتر حالمو خراب کرده

.....

از چی حس بد داری؟اره دیگه ادمش کم گیر میاد

خب هیچوقت هرچی خواستم نشده تو این ۲۱ سال زندگیم هیچ دستاوردی نداشتم هیچ دلخوشی ای ندارم...اره آدما خودشون هزار تا مشکل دارن دیگه نمیان به حرف امثال من گوش بدن

.....

خب هیچوقت هرچی خواستم نشده تو این ۲۱ سال زندگیم هیچ دستاوردی نداشتم هیچ دلخوشی ای ندارم...اره آدما خ ...

اینا مسیرهای طبیعی زندگین واسه محیط ما این مشکلات بیشتره خیلی چیزا رو باید بپذیری