2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین 😭😭😭

92 بازدید | 14 پست

حدود یک ساعت پیش من رقتم چند تا طلا  و یک سکه پارسیان ۷۵۰فروختم که حدود ۸۰ میلیون میشد  بدون کن کردن چیز های اضافه

بعدش رفتم دوتا گردنبند گرفتم یدونه

۳/۰۵ گرم که ( ۴۵ میلیون و ۵۷۰ هزار تومن قیمتش رو گرفته

یدونه هم گردنبند ۲/۵۹ گرمی که ازم ۳۸ میلیون گرفته )

و ۱۵ در صد هم سود گرفته یعنی الان من ۲۰ میلیون ضرر کردم ؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلای خامو گرمی چند حساب کرد

ببینید قیمت هارو بالا گفتم کامل 

و ۱۵ درصد هم اجرت 🤦🏻‍♀️😭

ولی من گرم طلاهای خودم رو نمیدونم اول بدون اینکه نگین و اینا در بیاره گفت حدود ۸۰ میلیون میشع بعدش هم 

و یک سکه ی پارسیا ۷۵۰ سوت هم دادم گفتم چیا می تونم بخرم ؟؟ بهم این دوتا رو داد منم انقدر ذوق داشتم عین خر ها بدون حساب و کتاب خریدم 

خیلی اشتباه کردی که نمیدونی طلات چند گرم بوده

بله کاملا میدونم 😭😭

حالمم خوب نبود فشارم پایین بود رفتم با روق خریدم زیاد دقت نکردم الان اومدم فهمیدم چی به چیه دارم غش می کنم 

تا ۷درصد عادیه همشون میگیرن مگر اینکه. طلای خیلی خاص و پر کار باشه که ۱۵درصد اجرت داشته باشه

نه والا یدونه زنجیر بسیار نازکه که سدونه ونکلیف مشکی داره 

یدونه هم زنجیر نازک دیگه که یک گردی بهش وصله 

حالا دیگه ولش کن فکر کن ۹۵۰۰بیشتر دادی چون تا ۷درصد همشون میگیرن مبارکت باشه بیخیال

اگه ۹ میایون باشه باز هم اونقدر ناراحت نمیشم 

ولی همه میگن ۲۰ میلیون ضرر کردی 

اگه ۹ میایون باشه باز هم اونقدر ناراحت نمیشم ولی همه میگن ۲۰ میلیون ضرر کردی

نه عزیزم همون ۹میلیون تومنه چون هیچ طلایی که بدون اجرت نمیشه همه جا ۷درصد و واسه هر طلایی میگیرن این اجرت ۱۵درصد گرفته