2777
2789
عنوان

لیلا حاتمی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 37 پست

یه مدل نقش رو خیلی قشنگ بازی می کنه. ولی فقط همون مدل رو. انگار برای اون مدل براش نقش می نویسند. 

یه حالت سرد و بهت زده و خیره شده به دوردست ها. 

در کل آدم خیلی با سواد و درست و حسابی ای هست. بازیگر بدی هم نیست. ولی این انتقاد بلا هم به نظرم بهش وارده. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

همش همونه البته اگه شما دیده باشی🤣الان بین بازیش تو پیرپسر و رگ خواب و سربه مهر و شیدا چه تفاوتی هس ...

من با نظر شما دقیقا موافقم استارتر.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیا چقد چرت میگن اونای که ایراد از بقیه می گیرن خودشون یه درصد طرف هم نیستن🤣🤣

خب تو چرا بدت میاد ؟هرادم معروفی یه جا هیت میگیره یه جا تحسین میشه خودشونم قبول دارن فازتو نمیفهمم واسه ماها میرن جلو دوربین پس ماهم حق داریم نظراتمونو بگیم درموردشون این دیگه بدیهی ترین مورد تو دنیای بازیگری و معروفیته

لایک نکن الکی😐😏

آخه کاریزمای لیلا هزار صفر از خیلیا جلوتره. کلا آروم و سرده و بنابراین سبک بهش نقش میدن. تو پیرپسر ک ...

اون فیلنامه س که تعیین کرده باید چند نفر عاشقش بشن ربطی به بازی بازیگر نداره🙄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃