2777
2789
عنوان

لیلا حاتمی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 37 پست

دقیقا خیلی خیلی سرد و ناامیدانه و بی روح و خشک بازی میکنه، من دلم میگیره وقتی میبینمش، کلا از دنیا سیر میشم وقتی تو یه فیلمی بازیش رو میبینم، کلا نقش‌هایی بازی میکنه که انرژی منفی ناامیدیش از فرسنگها به مشام میرسه حالا نمدونم منظورمو رسوندم یا نه 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

خیلی از بازیگرای ایرانی واقعا زشتن نمونه اش همین حاتمی با اون فک و دهن بدترکیبشاصلنم با کلاس نیستکلا ...

من خیلی چهره شو دوس دارم، سلیقه ایه. شبیه اروپاییهاست چهره ش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی دوسش دارم مخصوصا چهره ش بنظرم خیلی قشنگه یعنی این توی ی سبنمایی باشه میشینم میبینم فیلموبنظر ...

به نظر منم خیلی قشنگ و دوست داشتنیه وای بازیگر خوبی نیست

دیگه این بازیش تکراری شده واقعاآخه تو یه فیلم نهایتا چندتا فیلم این مدل بازی جذابه دیگه بعدش باید یه ...

درسته😃

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ساره بیات و چی بگیم پس یا اوا تو سریال شغال بازیگره مثلا😐😐

حداقل اونا ادعایی هم ندارن لیلا حاتمی جزو گرونترین و معروفترین بازیگراس سوپراستاره سینمای ایرانه مثلا

یه تفاوتشو بگو ماهم ببینیم

سه تا فیلم مثال میزنم

فیلم شوکران 

کمال الملک

کیف انگلیسی

چطور اینها میتونن یه جور دیده بشن

بازیهای متفاوت

نقش متفاوت

حس های متفاوت 

میشه بفرمایید در کمال الملک چطور بازی کرد؟

البته بعیده دیده باشی

بهار ۴۰۵ ✌️ترفندهای گفتگو با فردی که آزارگر است:اگه کسی اذیتت کرد با آرامش باهاش برخورد کن و حقایق را به روش بیار.خیلی ها تحمل این آرامش براشون سخته و ذهن شون نمیتونه در همون لحظه تصمیم درست بگیره.ذهن عصبانی اشتباهات زیادی میکنه و ناگهان حرفی میزنه که نباید بزنه.تو این محیط ها کافیه سکوت کنی تا همه چیز با عصبانیت اون شخص پیش بره.اون وقت بدون زحمت تو،اون فرد خودش رو کامل به بقیه معرفی میکنه.منبع اینستاگرام پیج روانشناسی🌻

به نظر منم خیلی قشنگ و دوست داشتنیه وای بازیگر خوبی نیست

بازیشم خوبه بنظرم، طبیعیه، تو نقشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

سه تا فیلم مثال میزنمفیلم شوکران کمال الملک کیف انگلیسیچطور اینها میتونن یه جور دیده بشنبازیهای متف ...

همش همونه البته اگه شما دیده باشی🤣

الان بین بازیش تو پیرپسر و رگ خواب و سربه مهر و شیدا چه تفاوتی هست؟همه رو یه روز پشت سرهم ببین میفهمی همش یکیه انگار

حالا مریلا زارعی یا شبنم مقدمی هم ببین تو هرنقشی متفاوتن دقیقا حس اون نقشو القا میکنن نه کهحس کنی خودشونن