2777
2789

یعنی نمیدونم خودش سر کتاب باز میکنه یا حس ششمش قویه یا جن همراهش این حرفا رو بهش میگه خلاصه خیلی چیزا میدونه😣😥  درمورد بقیه آیندشونو میگه دقیق اتفاق میوفته 

اما واسه من راضی نمیشه حرف بزنه روشو برمیگردونه🙁 ولی یکبار ک برام خواستگار اومده بود گفت کاش میتونستم بهت بگم ک چی میشه آیندت .. بعد چیزی نگفت انگار کسی نمیزاره حرفشو کامل کنه همش تو فکره ذهنش مشغوله 

بنظرتون از چ راهی به این حقایق میرسه؟

البته ناگفته نماند ک پدر مادربزرگ مادریش  حقایق رو  تو خواب میدید 😏🙄

خلاصه خانواده ماورایی هستیم نظرتون چیه😣

قضیه این شخص چی هست؟

خدایا .. شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال زندگیت کن یهو یه چیز منفی میگه دیگه فکرت میره پیش چیز منفی

اره من خیلی خوب درس میخوندم بعد گف بخون یه مدت بعد گف علکی نخون حالا ول کردم اعصابم داغونه

یا ازدواج میگه میدونم باکی ازدواج میکنی واین کیس تو نیست بعد یهو خواستگاریم بهم میخوره

این شخص عزیز زندگیم هست ولی زندگیش داغونه فک کنم ازاین روحی ک همراهشه😭😢

خدایا .. شکرت

ببخشید از کدوم شهریدخیلی دوست دارم بدونم زنانی که به سرکتاب و جن و دعا گرفتن و اینها اعتقاد دارند از ...

اهواز

چ ربطی داره از کدوم شهر این چیزا ثابت شده ان

خدایا .. شکرت

خب اگه درست میگه شمارشو بده منم بگیرم

فک نکنم قبول کنه میدونی چی یهویی میاد پیشمون و حرفای ماورایی میزنه یعنی مثل چیزی ک تایم شده اس بعضی روزا خود به خود بحرف میاد بعضی روزا به خلسه میره

خدایا .. شکرت

اهوازچ ربطی داره از کدوم شهر این چیزا ثابت شده ان

کاری به اهواز ندارم مردمی محترمن

این چیزا برای معتقدین بهش ثابت شده س نه همه

از ضعف ایمان میاد

کسی که خدا را قبول داره سراغ این چیزا نمیره