2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس باید بگم کاشت به روش پودر می خوام؟ درسته؟این همونایی هست که خیلی استحکام بالایی داره. درسته؟

آره پودر با ليكوييد كار ميشه كه براي ريه ضرر داره اما هستن ناخنكارايي كه با پودر كار ميكنن اما روش جديدتر با ژل هست كه به روزتر هست 

آره پودر با ليكوييد كار ميشه كه براي ريه ضرر داره اما هستن ناخنكارايي كه با پودر كار ميكنن اما روش ج ...

ژل همون استحکام با پودر رو داره؟ من چند سال پیش با پودر انجام دادم. نوکش تا چند ماه مونده بود. هم تیز نبود و هم از ناخن های خودم محکم تر بود.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ژل همون استحکام با پودر رو داره؟ من چند سال پیش با پودر انجام دادم. نوکش تا چند ماه مونده بود. هم تی ...

ژل ظريفتر هست به روز تره به ناخن ظرافت بيشتري ميده نميتونم بگم استخكامشون يه اندازه هست يا نه اما بنظرم ژل رو امتحان كني يه سالن خوب مشتريش ميشي كثيف كاريش از پودر كمتره سوهان كشيش كمتره پرتاب موادش كمتره كلا جديدتره