2777
2789

دیگه بیخیااال خندم میگیره تا ی تایم طولانی اینطوری حرف میزنم

فاز بد میگیرم انرژیمم تحلیل میشه🫡🫠

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی پیام میده ؟؟کی اعتراف میکنه و میریم تو رابطه ؟،ممنونم ازت

فعلا نزدیک نیست حس نمیشه. ینی انگار با خودش درگیره و دوست داره . ولی فعلا یا درگیر مسائلی هست یا روش نمیشه 

گلم اگه میشه جواب منو بده حس شوهرم بهم چیه؟

علاقه ی زیادی بهت داره

ولی لجباز و مغروره

بحثای اخیرتون رو پای عدم علاقش نزار

تو کارش مشکل پیش اومده براش زودی حل میشه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

ولی شما خیلی عجیبین.عالی بود همش درست 🫠

من عجیب نیستم ولی خوب اطرافیانمو حس میکنم

دیگه بیخیااال خندم میگیره تا ی تایم طولانی اینطوری حرف میزنمفاز بد میگیرم انرژیمم تحلیل میشه🫡🫠

من خودم حسم واقعا قویه؟!!ولی اینکه حتی فهمیدین تو شهر من نیست عجیببب اندر غریب بود 

علاقه ی زیادی بهت دارهولی لجباز و مغرورهبحثای اخیرتون رو پای عدم علاقش نزارتو کارش مشکل پیش اومده بر ...

وااای عزیزم چقدر درست گفتی یه سوال دیگه مادرشوهرم منو مثل اون عروساش میخواد؟

وااای عزیزم چقدر درست گفتی یه سوال دیگه مادرشوهرم منو مثل اون عروساش میخواد؟

از اقوامش هستن یا فامیلای دور بودن یا دوست خانوادگی 

ارتباط قبلی داشتن و پیشنهاد خودشون ب بچشون بوده 

ولی شما انتخاب خود همسرت بودی نه؟

اره دقیقا یعنی منو نمیخواد من خیلی بیشتر احترامشو دارم

اوایل در حد احترام به همسرت بوده ک باهات خوب بود

الان هم برای اینکه زندگیتون خراب نشه چیزی نمیگه پسرشو خیلی دوست داره و تورم ب همین خاطر هیچوقت بهت اذیتی نمیده

فقط گاااهی غر میزنه

ک اگه بیخیال بشی و چیزی نگی از سرت میگذره

میشه راجب منم بگی حست بهم چیه مرسی به هرچی حس داری بگو لطفا عزیز

الان توی فضایی هستی ک خشکسالی نیست، یعنی آب و هوای نسبتا مرطوب و خلاصه چطور بگم فضای تقریبا سرسبز 

خوش خنده هستی،مغرور،و اکثریت تورو یهت پشت میکنن با اینکه صد خودتو میزاری براشون بی مهری زیاد میبینی

دو سال گذشته برات سختی زیاد حس میکنم

از درد بیرون اومدی 

توی سالهای ۹۸۹۷عزیزی رو از فامیل یا خانواده از دست دادی یا کسی اون تایم ازت فاصله گرفته ک خاطرش برات محترم بود