2777
2789

بچه ها سوالایی ک مختص ی تایم خاصن واقعا نمیتونم جواب بدن،کی میاد،کی میگع،کی میگم ،کی بدنیا اومدم

اینا رو با حس ششم نمیشه جواب داد برا همین چیزی در جوابتون نمیگم😂😔

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمو کشتمممم دختررررراجب من یکم بگووو😂😭😭

😂😂چییی بگمت

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

چی ازم جس میکنی؟

خستگی روحی زیاد

بیماری جسمی 

درد در ناحیه ی کمر

جدیدا سرما خوردی نه؟

اکثرا بعد ظهرا حس منفیت بالا میره و فکرو خیال میگیرتت بر خلاف یعده ک شب ها بیشتر اسن احساسو دارن

ضریان قلبت گاهی بی دلیل بالا میره،بخاطر غم حل نشده سر موضوعیه ک چند سال پیش برات اتفاق افتادع

ببین یه مکانی هست که جفتمون گاهی میریماگه ببینمش اونجاستشما حس میکنی چ زمانی ممکنه ببینمش اونجا

۵تا۸عصر روز زوج احتمال بدم