2777
2789
عنوان

بخاطر کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 49 پست
وای نمیشه پس فردا هم قراره خواهر شوهرم بیاد امروز جابه جایی مبلمان انجام دادم گوشت خورد کردم ناهار پ ...

عجیبه 

همسرتون تو اینکارا چه مسئولیتی دارن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارای خونه هر روز تمیزکاری درست کردن غذا شستن اتو زدن لباس مادر بودن محبت کردن به همسر و بچه ...

وای دقیقا دو روزه فلفل دلمه خریدم وقت نکردم خورد کنم فریز کنم بعد میبینم خانمای دیگه حتی پامیشن میرن سفر و باشگاه و ... من دوروز رفتم خونه مادرم اومدم انقدر شوهرم کثیف کرده بود بخدا ترسیدم گفتم چیشده خونه جنگ بوده؟ مجرد بودم چقدر تفریح میرفتم با اینکه تا هفت غروب سرکار بودم برمیگشتم تا نه شب پیاده روی میکردم آخر هفته هم تفریح و آرایشگاه بودم چقدر دلم از اون بیخیالیا میخواد 

منم یه بار تاپیک زدم ببینم بقیه چیکار میکنن سرویس شدم پر ابرو و سبیل حالا تو حموم میری من همیشه ...

آی منم نامزد بودم همیشه موهامو تند تند رنگ میکردم خوشتیپ بودم الان یهو شوهرم درو باز میکنه میبینه یه طی و دستمال دستمه یه چشمم به قابلمه رو گازه خودمم با شلوار گلگلی دارم میسابم تا میاد خونه سریع چای میارم شام میارم ظرف میشورم متنفرم از شکل و قیافم همیشه شلخته تموم دلخوشیم نداشتن بچست وگرنه روانی میشدم رسما

یبار اساسی تمیز کن بعد هرروز یه قسمت وقت اضافه میاری

شما بخواد برات مهمون بیاد چند روز خودتو درگیر میکنی مثلا تغییر چیدمان خرید و نظافت قبل و بعدش لباس و آرایشگاه؟

نه ۱۲۰ متر آخه هر روز آشپزی و شستن ظرف و دسشویی و تمیز کردن اتاقا مرتب کردن تخت تا کردن لباسا طی کشی ...

عزیزم دستشویی رو لازم نیست که هرروز بشوری 

سرامیکو هرروز لازم نیست طی بکش 

اتاقا هم ترروز تمیز کاری نمیخوان 

اینجوری هزارتا مشکل واسه خودت درست میکنی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

باورت میشه برای اینکه مردم نترسن میرم بیرون ماسک میزنم 🗿

آره باورم میشه همین الان یادم اومد طوریای پنجره هارو عوض نکردم خیلی دیگه کثیف شدن تازه من اهل نگهداری گل و گیاه نیستم وگرنه که واویلا

شما بخواد برات مهمون بیاد چند روز خودتو درگیر میکنی مثلا تغییر چیدمان خرید و نظافت قبل و بعدش لباس و ...

تغییر چیدمان هر دوماه تمیز کاری عمقی میکنم  اکثرا خونه تمیزه

فقط آشپزی میمونه