2777
2789
عنوان

خانمای با حجاب لطفا

173 بازدید | 18 پست

حالا که جمع خانمای باحجاب جمعه،

شما چند ساله چادری یا با حجاب هستین؟

از اول با حجاب بودین؟ الان حسابتون در چه حدی هست؟

من حجابم مانتو تا زانو یا زیر زانو  عبا تا الان نپوشیدم

موهام معمولی گاهی جلوی مو از روسری میاد بیرون اما خودم اصصصصلا مدل نمیدم بزارم بیرون

دلم میخواد کمی حجابم بیشتر باشه اما میدونم نمیتونم چادری بشم یا خیلی خیلی روسریم رو سفت و سخت کیپ کنم

میشه از قصه حجابی شدن خودتون بگین

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من از ۹ سالگی باحجاب معقول بودم 

از ۱۰ سالگی چادر سر کردم تا الان 

اوایل دبیرستان یه چندماه کنار گذاشتمش بعد به لطف خدا دوباره سر کردم 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم مذهبی هستن 

به سن تکلیف رسیدم موهام رو بیرون میزاشتم کسی کارم نداشت دیگه کلاس ۵ بودم خودم خسته شدم و موهامو دادم داخل.راهنمایی بودم هم چادر میپوشیدم ولی نه همه جا 

تا دبیرستان مامانم نزاشت همه جا چادر بپوشم و گفت به وقتش برای همین چون بهم تحمیل نشده دوسش دارم

من بیحجاب بودم🙁دیروز با حجاب کامل رفتم بیرون حس خیلی بهتری داشتم تصمیم گرفتم باحجاب شم

بی حجاب در چه حد بودی؟

دیروز در چت حد با حجاب شدی؟

من در خانواده مذهبی و سادات متولد شدم 

خیلی خوشحالم بی نهایت 

یکی از دلخوشی ها و نعمت های بزرگ من همین هست 

از پنجم ابتدایی چادر پوشیدم 

رفتم سر کار و اونجا هم چادری بودم 

و الان در حال خادم امام رضا شدن هستم و خیلی برام حجاب مهمتر حتی شده از قبل

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خانوادم مذهبی هستن به سن تکلیف رسیدم موهام رو بیرون میزاشتم کسی کارم نداشت دیگه کلاس ۵ بودم خودم خست ...

هیچوقت کنار اعضای خانواده و فامیلی که بی‌حجابن احساس نقطه ضعف نکردی؟

ما چون مثل اونایی که ادعای امروزی بودنشون میشه ، ماشین مدل بالا و آیفون پرومکس نداریم، حس بدی میگیرم. انگار حجابم منو ( ببخشید از این واژه استفاده میکنم) امل نشون میده.

کاش میتونستم در عین اینکه حجاب دارم ،ماشین و گوشی باکلاس داشته باشم🥲 

خدا خیلی خیلی خیلی دوست دارهخوش به سعادتت🥲میشه سلام منو به امام رضا برسونیبگو مجاور خواهرتون ازتون ...

دعا کن برام لایق باشم 

دعا کن من حقیر و‌ناچیز رو‌خدا ببخشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
هیچوقت کنار اعضای خانواده و فامیلی که بی‌حجابی احساس نقطه ضعف نکردی؟ما چون مثل اونایی که ادعای امروز ...

نه نمیگیرم چون سعی میکنم کاری به کسی نداشته باشم مهربون رفتار کنم اتقاقا اکثرا از حجابم خوششون میاد 

کلی دوست با حجاب معمولی و حتی بی حجاب دارم ولی به هم احترام میزاریم و با هم بیرون میریم اونا هم یکم رعایت میکنن 

چه ربطی به پول و ماشبن و گوشی داره کلی ادم پولدار محجبه هست

من از بعد از جشن تکلیفمون چادر زدم دیگه همه جا 

اتفاقا خیلی بیش از حد دوسش دارم 

حتی شاید بخاطر شرایط خانواده مجبور شدم سرم کنم ولی الان تو این سن چادر رو خیلی دوست دارم 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

نه نمیگیرم چون سعی میکنم کاری به کسی نداشته باشم مهربون رفتار کنم اتقاقا اکثرا از حجابم خوششون میاد ...

منم میگم اگه پولدار محجبه بودم ، احساس قدرت میکردم

الان چون از اول با حجاب نبودم و تازه میخوام یک دفعه تغییر کنم و با حجاب بشم، و از طرفی وضع مالی خوبی هم نداریم، شکل این ننه قزی ها میشم و میترسم خانواده مسخره کنن 

دیدی وقتی یکی پولداره، هر جور بگرده هم افرادی که ازش وضع مالی پایین تری دارن، جرات نمیکنن مسخره کنن؟

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

ای بسوزه پدر بی پولی