2777
2789
عنوان

بیااااااین

47 بازدید | 7 پست

این همه خانم اینجاست یعنی یه نفر نمی‌تونه جواب بده؟!!

من ماه پیش یک آبان بود فکر می‌کنم پریود شدم بد همیشه دو سه روز هم تازه جلو می‌افتاد همیشه منظم بود و کیست و تنبلی تخمدانم ندارم

این ماه علائم pms دارم منتها هنوز که هنوزه پریود نشدم در صورتی که تا الان باید می‌شد

به نظر شما مشکل چیه؟ و چیکار کنم؟

بگید خیلی نگرانم😭😕

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چند وقته عقب افتاده تا حداقل چند روز مشکلی نداره عادیه

اخه تا حالا پیش نیومده عقب بیفته

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه متاهلی تست بزن اگه مطمئنی باردار نیستی رو اسم کاربریم بزن تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت ک ...

مجردم

عزیزم تا یک هفته عادی برای من هم عقب جلو میشه دکتر گفته قبل ۱۸ عادی ولی برای اطمینان میتونی بری دکتر ...

۱۹ سالمه عادیه؟