2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲ عقد ۲۳ عروسی 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

از قبل خودمون آشنا شدیم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

سه سال تو عقد؟ خیلی زیاده کهمکان تون کجا بود؟کجا خلوت می کردید؟خونه ی پدر و مادرت معذب نبودی؟روت ...

خیلی اذیت شدم دوران عقد رو، من یه شهر بودم شوهرم یه شهر دیگه، جایی واسه خلوت نداشتیم و هفته ای یکبار هم دیگه رو می‌دیدیم، گاهی هم 10 روز یکبار. 

سی ساله بودم با خانمم اینجا آشنا شدیم و امروز سالگرد ازدواجمونه 

یدونه هم دختر داریم

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

خوشبخت باشی عزیزمچجوری آشنا شدین؟ از چه طریقی؟

ممنون عزیزم🌹همسرم همسایه مادر بزرگم بود و یه نسبت فامیلی خیلی خیلی دوری هم با همسرم دارم، دیگه آشنایی و معرفی از طریق مادربزرگم بود به قولی معرف و واسطه ازدواج مادربزرگم بود.