2777
2789
عنوان

کاربرای فیک

218 بازدید | 20 پست

قبل توهم زدن

و گرفتن  وقت و انرژی ما 

لدفا تاپیکای مغایر حرفتون راه بیوفتید التماس کنید حذف شه 

و اگه این کارو نمیکنید فحش و بدوبیراهی که لایق خودتون رو نثار کسی که بهتون میگه دروغگو نکنید 

بعد ازون خریدار پاساژای عبدل ابادی کهذتهرانپارس ارایشگاه میره تاپیک میزنه الان اروپام از مهاجرت پشیمون یکی اومده لنگه خودش

سه صبح دیشب تاپیک زده غربت اذیتم میکنه و یا ساعت تو شهرتون چنده انوقت دو تا تاپیک قبلترش از سوزش واژن بخاطر دود کردن  عنبرسارا و قبلترش ذوق مرگیش از گیگ رایگان ایرانسل

از بس فیک ریخته دیگه ناخوداگاه اول تاپیکا قبلو نگاه میکنیم تا شرمنده نوک انگشت و وقت انرژیمون نشیم بعدش فحشم میخوریم 

عجبا

یعنی کسی که مهاجرت کرده نمیتونه یجاش درد کنه 😂

هرچند موافقم دروغ زیاده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی کسی که مهاجرت کرده نمیتونه یجاش درد کنه 😂 هرچند موافقم دروغ زیاده

تو خارج عنبرسارا از کجا گیر اورده و چطوری از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه بگو تا من جوابتو بدم

یعنی کسی که مهاجرت کرده نمیتونه یجاش درد کنه 😂هرچند موافقم دروغ زیاده

یعنی مهاجرت کنن عنبرنسارا میبرن تو چمدون خارجه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
متاسفانه اینجور ادمارو هیچوقت درک نمیکنم اینجا مجازیه مثلا اینجا خودتو بزرگ کردی تو واقعیت میخوای چی ...

یه کاربر دیگه بود مادرشوهرش بعد چندسال یوهو زنده شد مچشو گرفتیم گفت گه نخورید من خودم میدونم تاپیکام برای سرگرمیه بمیرید همتون با افتخارم میگفتا

مگه خارج خر نداره😂😂😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

تو خارج عنبرسارا از کجا گیر اورده و چطوری از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه بگو تا من جوابتو بدم

من کاری به ایرانسلش ندارم ولی طب سنتی و این چیزا همه جا هست 

اینجارو هم نباید باور کرد و وقت گذاشت زیاد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تو خارج هم این چیزا هس فقط یجا رشد نمیکنه که حالا اسمش متفاوته