2777
2789

بله 

من سه تا بانک عوض کردم تا بالاخره به لطف خدا جور شد 

حضوری برید شعبه اصلی بانک تون بگید چقدر طول میکشه اگه زیاده که اصلا صرف نداره 

زمان ما سایت خییییلی اذیت می کرد و قدرت انتخاب خیلی کم بود

بانک مهر باید چند ماه تو صف می موندم رفتیم شعبه اصلی گفت چندناه طول میکشه انصراف زدم و بانک شهر انتخاب کردم حدود یه ناه بعد واریز شد خداروشکر 

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

بله من سه تا بانک عوض کردم تا بالاخره به لطف خدا جور شد حضوری برید شعبه اصلی بانک تون بگید چقدر طول ...

عزیزم بانک شهر چندتا ضامن میخواست؟ 

میشه شرایطشو توضیح بدید لطفا 

کاربر قدیمی اولین کاربریم سال 94🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بانک شهر چندتا ضامن میخواست؟ میشه شرایطشو توضیح بدید لطفا

بله حتما 

دوتا میخواست 

الیته من چون دوتا ضامن بالای شصت سال داشتم یه ضامن دیگه هم مدرک بردم 

چندبارهم حضوری رفتیم پیگیری تا خداروشکر  نتیجه داد 

ببین کاری که کردیم اول این بود که پدرم رفتن  شعبه های بانک  دیدین کدوم کارمند و مدیر بانک ها دلسوز و انسان ترن بعد شعیه پیشنهادی رو انتخاب کردم

خدا برای همه درست کنه 

بانک ملت قبلا برام در اومد اما اون شعبه  کارمند وام ش انقدر بد برخورد کرد و ما رو پاس دادن به سایت شون و چندبار مدارک ضامن رو الکی و بدون دلیل موجه  برگشت زدن که من تحت فشار انقدر گریه کردم تا بالاخره بعد چندتا بانک و دودندگی شد 

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .