2777
2789

میشه راهنماییم کنید گیج شدم دارو داده همش برای تشنج ولی پسرم تاخیر گفتاری داری فقط ویتامین دی و رهاکین و اومگا۳یدونه هم قرص ک کلا ارامبخشه نمیدونم چیه بچم نیمساعت نشده گیج میشه میخوابه کل روزم گیجه و بیحال نمیدونم چیکار کنم گفت فقط یکم خییلی کم امواج داره و تاخیره اسمی از تشنج نگفت 

عزیزجان من بچمو بردم پیشش نوار مغز گرفت گفت تشنج پنهان داره،دارو داد،دو ماه دارو دادم،ولی بعد پیش چن تا دکتر بردم حتی تهرانم بردم گفتن نوار مغزش تشنج پنهان رو نشون نمی‌ده و داروها رو قطع کردم 

پسر منم فقط تاخیر گفتار داره 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزجان من بچمو بردم پیشش نوار مغز گرفت گفت تشنج پنهان داره،دارو داد،دو ماه دارو دادم،ولی بعد پیش چن ...

الاپ زیر نظر کدوم دکترین ب پطر منم همینو گفت همه دارو ها خواب آلودگی داره بچم کلا گیجه

الاپ زیر نظر کدوم دکترین ب پطر منم همینو گفت همه دارو ها خواب آلودگی داره بچم کلا گیجه

الان دیگه دکتر نمیبرمش،بچم چیزیش نیست که دکتر ببرم،یه مدتی تلویزیون زیاد نگاه میکرد عقب افتاد 

چن جا گفتن بیش فعاله ولی اونم نبود 

الان گفتار درمانی و کار درمانی ذهنی میبرمش فقط،خیلی بهتر شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان دیگه دکتر نمیبرمش،بچم چیزیش نیست که دکتر ببرم،یه مدتی تلویزیون زیاد نگاه میکرد عقب افتاد چن جا ...

شکر خدا چند سالشه در چ حد الان حرف میزنه بچت م فقط کلمت میگه اونم خیلی کم 

شکر خدا چند سالشه در چ حد الان حرف میزنه بچت م فقط کلمت میگه اونم خیلی کم

الان سه سال و ده ماهشه 

تا ده ماه پیش فقط مامان بابا آب 

الان خداروشکر بهتر شده،خیلی بهتر کلمه میگه،افعال رو شروع کرده میگه ولی هنوز جمله نمیگه 

تازه اون روز گفت بابا اومد،حرف زدنشم واضح نیست،یعنی بیشترشو فقط خودم میفهمم،به چاقو میگه آچو،به قاشق میگه آشو،به خیار میگه آخ،به تخم مرغ میگه پُخ،به ماشین میگه باشت،به چشم میگه چِپ 

ولی بازم بهتر از هیچی نگفتنه 

بچتو می‌بری گفتار درمانی؟؟من از وقتی میبرمش خیلی بهتر شده ولی باید گفتاردرمانی خوب ببری که تاثیر بزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان سه سال و ده ماهشه تا ده ماه پیش فقط مامان بابا آب الان خداروشکر بهتر شده،خیلی بهتر کلمه میگه،اف ...

ارت بچه منم همین طوره در همین حد هست دقیقا دریا پارک ماما بابا بیب بیب نانا آب دادا کاکا اینارو میگه