2777
2789
عنوان

دزدی دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 53 پست
وای این رو گفتی یادم افتاد رفته بودم مغازه یادم رفته بود گوشی ببرم ایفونمون هم از برق جدا بود بعد از ...

مثلا میگم طرف از من زنگ زد رفت گمشد دزدیدنش هرچیزی بعد من چجوری پاسخگو باشم که آخرین نفر ازمن زنگ زده بود؟

یا مثلاً گوشی داد دستش یه اسپری فلفل چاقو چیزی بهم زد و گوشی منو کشید و رفت .. 

یا اصلا داشته فرار می‌کرده بره ناپدید بشه ازمن زنگ زد بیان ببرمش بره قرار کنه اونوقت چی ..

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

اخه میرفتم محل کارم و مجبورم هر روز همون تایم اسنپ بگیرم

خب یه کاری کن سرویس بگیر براتون ارزون تر هم درمیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی هم که خیلی مهم هست وقتی میرید خرید طلا و از مغازه درومدین ممکنه دزدان حواسشون بهتون باشه اون روز مخصوصا تنها برنگردین

مثلا میگم طرف از من زنگ زد رفت گمشد دزدیدنش هرچیزی بعد من چجوری پاسخگو باشم که آخرین نفر ازمن زنگ زد ...

عزیزم آدم بخواد تا اینجا فکر کن میتون به این فکر کن اگه دنبالش باشن با گوشی من زنگ بزن مامان و باباش تا کمکش کنن چی؟اگه بخواد به مامانش خبر بده که تو راهه چی؟بعد خدایی نکرده بلایی سرش اومد مامانش میدون دخترش تو راه بوده کجا دنبالش بگرده ....

عزیزم آدم بخواد تا اینجا فکر کن میتون به این فکر کن اگه دنبالش باشن با گوشی من زنگ بزن مامان و باباش ...

آره ولی من چندین بار کمک بقیه کردم تو دردسر افتادم دیگه تحت هیچ شرایطی کسی کمک نکردم حتی بیمار وسط راه ببینم بیمارستان نمیبرم .

دختر داییم بود ۱۵سال سن یه آقای ۳۵ساله از راه مجازی میخواست از خونه فراریش بده ببرتش 

منم به زن داییم گفتم اینجوریه جریان 

زن داییم رفت به داییم گفت که من اون مرد رو به دخترش معرفی کردم از سر حسودی و بعد رفتم به زن داییم گفتم که چون از دخترش حسودیم میشه ...

این آخرین کمکم به آدما بود

وا چه زندایی داغونی ولی خب این یکم با کمک هایی که من و شما مثال زدیم فرق داره

آره خب خیلی فرق داره ولی بازم یا یه رفیق داشتم دوتا دوست پسر رو گول میزد درحالی که با سونی عقد کرده بود و با هر کدوم حرف میزد خب می‌دیدم خطش اشغاله شماره منو میداد می‌گفت داشته بامن حرف میزده که نفهمن خیانت کاره منم واقعیتو به پسره گفتم ازم تشکر کرد و با دختره کات کردن خودشو کشت دختره یعنی خودشو چیکارکرد خب عقد بود با یکیشون 

وا چه زندایی داغونی ولی خب این یکم با کمک هایی که من و شما مثال زدیم فرق داره

آره میترسم فقط طرف گوشیم بدزده