2777
2789
عنوان

زندگی

65 بازدید | 12 پست

شما هم از ندگی خسته این مخصوصا از لحاظ مالی یا فقط منم که اینجوریم تا میرم تو اینستا میبینم طرف گذاشته کلیپ شد شد بالاخره شد یعنی خدایا فقط واسه ما نمیشع یا نمدونم خدا میگن به هرکس اندازه دلش میده یعنی چی ما حسچدیم بخیلیم خسیسیم این حرفارو ازکجا میارن میدونم الان یه سریاتون میگین اینستا همش دروغه تجمله اینا اره راستم میگین ولی بابا همش که دیگه دروغ نیست ازکجا طرف ماشین میاره خونه میاره الکی که نمیتد نقش بازی کنه

همین دیشب برای اجاره خونه انگشتر فروختمامسال منو شوهرم کم روزی بودیم…

چند ساله ازدواج کردی من دوسال پیش صدمیلیون طلاها مو فروختم که ماشین بخریم یه پراید خریدیم کلی هم خرجش کردیم قیمتشم اصلا بالا نرفته اگه همون وخونه وزمین میخریدم خیلی فایده میکردیم خودشم پشیمونه که طلاهارو چرا فروخته با ماشینم والا مسافرتی نرفتیم چون پول نداشتیم با همون موتورم میتونستیم بریم این طرف اون طرف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بجای زندگانی زنده مانی میکنیم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چند ساله ازدواج کردی من دوسال پیش صدمیلیون طلاها مو فروختم که ماشین بخریم یه پراید خریدیم کلی هم خرج ...

از فروردین تا الان ۵۶۰ تومن طلا فروختم

دیگه بجز حلقه م فقط دوتا انگشتر دارم

۵ ساله ازدواج کردم

هرسال کلی طلا میخریدیم امسال هیچی نخریدم که هیچ همه رو هم فروختم

همین دیشب برای اجاره خونه انگشتر فروختمامسال منو شوهرم کم روزی بودیم…

اگه شما امسال روزی نداشتی ما دوساله که ازدواج کردیم به جای پیشرفت پسرفت داشتیم هرچی کار میکنه میده به قرض و قوله بهش میگم این ماه یه یک کیلویی گوشت بخز دیگه میگه قرض دارم باید پول داداشمو بدم اخه من با این مرد چیکار کنم واقعا

چند بار پیش اونده دلم هوس غذای بیرون کرد بهش گفتم میگه پول کم دارم لازمم میشه 

خوب انشاالله که خدا هیچوقت بهت نده خسیس گدا بدبخت

از فروردین تا الان ۵۶۰ تومن طلا فروختمدیگه بجز حلقه م فقط دوتا انگشتر دارم۵ ساله ازدواج کردمهرسال کل ...

واسه چی فروختی واااای اشتباه کردی کجا زندگی میکنی مگه میرفتین وام میگرفتین این طلاهارم میزاشتین روش خونه میخریدین من اگه انقدر پول داشتم غم نداشتم که یه زمین میخریدم باهاش

واسه چی فروختی واااای اشتباه کردی کجا زندگی میکنی مگه میرفتین وام میگرفتین این طلاهارم میزاشتین روش ...

برای راه اندازی یه کسب و کار برای همسرم

هنوز جون نگرفته

ایشالا درست بشه

هرکس بمیره بره جهنم خدا میگه اینجا برات بهشته می‌فرستنش ایران 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کشور روی گنج مردم در رنج