2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

289 بازدید | 42 پست

دوستان میشه بیاین یکم از زایمان طبیعیتون وتجربیاتتون توضیح بدین

نمیخوام که بگین درد زیاد داره واز درد می میری وفلان...

اینارو خودم میدونم و

بازم انتخابم طبیعی هست

فقط میخوام از تجربیاتتون. این که چند ساعت زمان برد یا

چیز هایی که فکر میکنید لازمم میشه بگید

عزیزم من به عنوان کسی که چند ماه دنبال راه و چاره بودم اول اینکه رفتم کلاس امادگی زایمان و ورزش و ورزش کردم هر روز تعداد مشخص دعا خوندم و تکنیک تنفس یاد گرفتم خدا رو شکر بهتر بودم نسبت به زایمان قبلیم که بی تجربه بودم 

کاربری دست ۳ تا رفیق قدیمیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من به عنوان کسی که چند ماه دنبال راه و چاره بودم اول اینکه رفتم کلاس امادگی زایمان و ورزش و ور ...

خداروشکر

چند ساعت زمان برد؟و ازهفته چند ماما همراه وهماهنگ کردین

ایشالا بسلامتی زایمان کنی

پیاده روی کن،اموزش های قبل زایمان برو،توکل بخدا کن

اما در کل امادگی ذهنی برای طبیعی و سزارین داشته باش

گاهی پروسه با روند طبیعی شروع میشه اما طبق تصمیم جراح به سزارین ختم میشه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۲تا زایمان طبیعی داشتم. زایمان اولم چون بلد نبودم خیلی سخت بود. با اینکه کلاس آموزش زایمان رفتم.

ولی زایمان دومم رفتم دنبال طب سنتی. همون کمکم کرد که کمتر از ۲ ساعت زایمان کنم.

خداروشکرچند ساعت زمان برد؟و ازهفته چند ماما همراه وهماهنگ کردین

قربونت ببین من اولیو با بی تجربگی درد و بدختی نزدیک ۵ ساعت درد شدید اما دومی رو دیگه همه چیو راعیت کردم تو ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه که ۴۵ دقیقه اخرش فقط سخت بود 

خداروشکرچند ساعت زمان برد؟و ازهفته چند ماما همراه وهماهنگ کردین

ببین از یه ماه قبل بگیر حتما حتما برو بیمارستانی که قراره زایمان کنی از اونجا ماما همراه بگیر بپرس بهترینشو انتخاب کن من خودم خیلی دنبال پرسیدن بودم میگم برات همه چیزو تو رو خدا تو ام دعام کن 

سلام عزیزم من زایمان طبیعی دوتا داشتم خیلی خوب بود حتما پیاده روی داشته باش از هفته ۳۷ به بعد هر شب کپسول گل مغربی تو واژنت بزار و ماساژ پرینه بده ورزشای بارداری و زایمان رو هم انجام بده ورابطه هم هفته های اخر بارداریت داشته باش زایمان خیلی خوبی خواهی داشت به هرکی گفتم دعام کرده ولی حتمابا پزشکت مشورت کن چون ادما متفاوتن خدای نکرده این موارد برای شما ضرر نداشته باشه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

ایشالا بسلامتی زایمان کنیپیاده روی کن،اموزش های قبل زایمان برو،توکل بخدا کناما در کل امادگی ذهنی برا ...

ممنونم

درسته 

ترسی ازسزارین ندارم البته جز فشارهای بعدش که میدن

چون تاحالا اتاق عمل هم رفتم و...

ولی خب میخوام بدونم که برای طبیعی چجوری خودم واماده کنم

قربونت ببین من اولیو با بی تجربگی درد و بدختی نزدیک ۵ ساعت درد شدید اما دومی رو دیگه همه چیو راعیت ک ...

چه عالی 

واقعیته که میگن هم زایمان کنی همه دردا ازبین میره و..

دیگه اذیتی نداری بعدش مثل سزارین؟

چه عالی واقعیته که میگن هم زایمان کنی همه دردا ازبین میره و..دیگه اذیتی نداری بعدش مثل سزارین؟

ببین بستگی به خودت داره اره دردا درجا قطع میشه اما اگه بخیه بخوری درد اون هست من فقط یه کارو انجام ندادم اینکه یه ورزش بود برای اینکه کمتر بخیه بخوری من اونو انجام ندادم بخیه زیاد خوردم اگه اونم انجام میدادم عالی عالی بود بعد حواست باسه بخیه ها عفونت نکنن و یبوست نشی خیلی این دو تا مهمه