2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به چی بخندیم حداقل یه جوک میگفتی نگن دیونه ایم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

دوو دوو دووو بوم بوم بوم

خندوانه 

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

توبگو بخندیم 😂

مرده میخوره به نرده برمیگرده میبینه پیرمرده😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز