این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا طرف خیانت کرده ما هیچی نگیم بگیم خواست خدا بوده؟ 🙄
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
ب قول یکی ک میگه ادمارو با بدیای قبلشون قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشن همینطور ادمارو از خوبیای قبلشم قضاوت نکن شاید همین امروز صب بد شده باشن بحث روحه
خیلی موافقممن هروقت قضاوت کردم یا تعریف کسیو کردم دیدم برعکس شد
اره درون آدما رو فقط خدا میفهمه ک چ خبره
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
کاش اینو بتونم عمل کنم متاسفانه آدم قضاوت کننده ای هستم😔😔😔
منم خیلی زود با ی تشر نظر عوض میکنم
مثلا طرف خیانت کرده ما هیچی نگیم بگیم خواست خدا بوده؟ 🙄
من گفتم بدی هارو خدا انجام میده؟گفتم فقط درون آدما رو خدا میبینه
طرفی هم ک میگی خیانت کرده بازم نمیتونی بگی بده یا خوبه هیچکس از درون آدما آگاه نیست جز خدا
دقیقا از آدما همهههه چی بر میاد سنمون میره بالا متوجه میشیم
ب قول یکی ک میگه ادمارو با بدیای قبلشون قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشن همینطور ادمارو از خوبیای ق ...
اره دقیقا