2777
2789
عنوان

برای خشکی کف پا چه کرمی خوبه

64 بازدید | 13 پست

۱- برای پا به جز کرم جی چه کرمی خوبه؟ 

۲-برای خشکی دست چه کرمی آبرسان قوی هست؟ 

۳-برای دور چشم که رنگش سیاه شده چی خوبه؟ 

اگه محصولی خوب بوده و جواب داده معرفی می کنین لطفا؟ ممنون. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل از کرم پاهاتو سوهان پا بکش

یااگه نداری تو حموم وقتی خیلی نرم شد پاهات با ژیلت پوسته هاشو بردار. اصلااااا نگران نباش پاهات زخم نمیشه حتی یه ذره

بعدش کرم ترک پای دکتر ژیلا بزن

دردم از یار است و درمان نیز هم
همون کرم جی برای پا خوبه ولی علتش راه رفتن روی فرشه من از وقتی دمپایی روفرشی پوشیدم پام خوب شد ترکای ...

من فکر میکردم روفرشی اینجوری میکنه روفرشی رو جمع کردم ولی روی فرش هم همینه. پس دمپایی بپوشم. 

قبل از کرم پاهاتو سوهان پا بکشیااگه نداری تو حموم وقتی خیلی نرم شد پاهات با ژیلت پوسته هاشو بردار. ا ...

از این چیزا که آرایشگرا استفاده میکنن فک کنم اسمش کوکتله خریدم. دیگه میخوام سنگ پا بکشم. 

از این چیزا که آرایشگرا استفاده میکنن فک کنم اسمش کوکتله خریدم. دیگه میخوام سنگ پا بکشم.

اول یه ساعت برا پاهات وازلین بزن

بعد ربع ساعت با آب و نمک بزار بمونه بعد سنگ پا

دو روزه عین پای بچه میشه 

کوکتل من گرفتم کمی رنگ میداد به پام بدتر افتادم بجونش که رنگ و چربیش بره برای همین خشکتر شد

سنگ پا برای من جواب نداد. سوهان پا گرفتم.خیلی خوبه

دردم از یار است و درمان نیز هم