devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8255 عنوان قلمچی 305 بازدید | 38 پست میشه اگر کسی ترازش بالای ۶۵۰۰ شده یکم منو راهنمایی کنه؟ترازم رو ۶ هزار مونده:)این ازمون خیلی خوندم خیلی که بهتر شه نشدلطفا اگر کسی هست یکم راهنماییم کنه تجربیم 1404/08/30 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8255 زودتموم کن مبحثو بعد آزمونهای سالای قبل قلمچی بزن زدم دیروزماز زدم ازمون هدفگذاری زدم....ساعت مطالعه ۱۰ ساعته ولی نمیرسم زود تموم کنم😭💔
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 سیش هزار خیلی خوبه که کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8255 سیش هزار خیلی خوبه که نه🥲💔باید بالای ۶۵۰۰ باشه اخه🥲💔پشت کنکورم
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 نه🥲💔باید بالای ۶۵۰۰ باشه اخه🥲💔پشت کنکورم ناامیدم کردی کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 چرا عزیزم؟ من بین پنج هزار و شیش هزارماصن بالا نمیره ترازم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8255 من بین پنج هزار و شیش هزارماصن بالا نمیره ترازم منم مشکلم همین بالا نرفتنهچون میبینم پیشرفت نکردم حس میکنم هیچ کاری نکردمادم اگه ۵ هزارم باشه ببینه ازمون بعدی ۵۵۰۰ شده مثلا حالش خوب میشه ولی این پیشرفت نداشتن...💔
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 منم مشکلم همین بالا نرفتنهچون میبینم پیشرفت نکردم حس میکنم هیچ کاری نکردمادم اگه ۵ هزارم باشه ببینه ... من دوهفته خوندم دیروز مریض شدم😂😂 کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8255 من دوهفته خوندم دیروز مریض شدم😂😂 میدونی من از چی زورم میاد من این دو هفته بهتر از ازمون قبلی خوندم ولی بازم همون شدمیگم خب کاش همینجوری خونده بودم😑😂
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 میدونی من از چی زورم میاد من این دو هفته بهتر از ازمون قبلی خوندم ولی بازم همون شدمیگم خب کاش همینجو ... البته ترازا همش تقلبه به درصدت نگاه کن کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8255 من ک پسرفت کردم شدم۵۸۰۰تو چندشدی همون ۶ هزاردو تا ازمون قبلی رفته بودم رو ۶۴۰۰ امیدوار شده بودم کلی تو این دو تا ازمون ثابت موندم امیدم با خاک یکسان شد😂