2777
2789
عنوان

اسپرم صفر و راه درمان 🥲

160 بازدید | 25 پست

سلام خانمای عزیز 

روز جمعتون بخیر 

کیا همسرشون اسپرم صفر بوده و درمان شده؟ یا اطرافیانتون همچین موردی بوده که درمان شده باشن؟  

منو همسرم تا مرحله ی بیوپسی بیضه هم پیش رفتیم و حتی اونجا هم اسپرمی پیدا نشده( مرکز ناباروری ابن سینا) .. بعدش حجامت و داروهای گیاهی هم مصرف کرده ولی تاثیری نداشته،یعنی طب سنتی هم امتحان کردیم.  دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم؟  🥲 

تُو دِل و جانِ مَنی  ، بی تُو نَشایَد زیستَن... 💜🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال چرا اسپرم صفر میشه

خب دلایل زیادی داره، بعضیا انسدادیه که با یه عمل ساده حل میشه، بعضیا واریکوسله ک اونم با عمل حل میشه، بعضیا اسپرم توی بیضه میمونه ک اونم با عمل میکشن بیرون، بعضیا هم مادرزادیه

منم دوسه روزه فهمیدم همسرم صفره البته تازه برامون آزمایشات رو نوشتن نمیدونم چی میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم دوسه روزه فهمیدم همسرم صفره البته تازه برامون آزمایشات رو نوشتن نمیدونم چی میشه

عزیزم امیدوارم مشکل خاصی نباشه 🥺💜

عزیزم امیدوارم مشکل خاصی نباشه 🥺💜

توکل به خدا دلم که خونه ان شالله خدا گره از مشکلات هممون باز کنه🥲

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شوهره منم اسپرمش ضعیفه فعلا دارو میخوره دی ماه باید ازمایش بده

صفر ینی چطوریی میشه عکس ازمایششو بدی

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

شوهره منم اسپرمش ضعیفه فعلا دارو میخوره دی ماه باید ازمایش بدهصفر ینی چطوریی میشه عکس ازمایششو بدی

نگران نباش عزیزم، شما ضعیفه با دارو خوب میشن، یا دیگه نهایتش با ای وی اف میتونین باردار شین، واسه ما اون قسمت تعداد و شکل و حرکت عدد صفر هستش ( 0.00) 

نگران نباش عزیزم، شما ضعیفه با دارو خوب میشن، یا دیگه نهایتش با ای وی اف میتونین باردار شین، واسه ما ...

😔وای

شما باید چیکارکنین؟؟

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

خب دلایل زیادی داره، بعضیا انسدادیه که با یه عمل ساده حل میشه، بعضیا واریکوسله ک اونم با عمل حل میشه ...

عزیزم سلام.

همدردیم.من تازه فهمیدم شوهرم اسپرم صفره.

چشمام باز نمیشن

خواب و خوراک ندارم.

رسما افسرده شدم.

پیش کدوم دکتر رفتید ؟

ما تو این مرحله هستیم که فعلا دو بار آز اسپرم دادیم دو جا مختلف یکی ناباروری یکی هم خصوصی معروف و هر دو صفر بودند.

یعنی چی میشه؟

ما باید چجوری زندگی کنیم ؟

حالا چی میشه؟

😭😭😭😭

بیا ی چیزی بگوووو.

تو نی نی سایت ی خانمی نوشته بود برادرش بعد سالها با وجود آزو پیش ی دکتر تو شیراز رفته و بچه دار شدند

ولی فک کنم چیزی فراتر از معجزه لازمه ..

خدایا شکرت ...

😔وایشما باید چیکارکنین؟؟

فعلا که هیچی، بهمون پیشنهاد جنین اهدایی دادن.. ولی بازم امیدوارم که یه درمانی براش پیدا بشه 🥲