2777
2789
عنوان

کی ها از خونه به در میشین😐

176 بازدید | 16 پست

تابستونا که روزا خیلی گرمه.تا عصر هم میشه شوهرم میاد خونه و خستس و کلا جایی نمیریم پاییزا که الودس همینجور که نگاه میکنم همه جا رفته زیر یه لایه غبار زمستونام که سرده .میمونه بهار.بهار هم اگه بارون و ابرا بذارن.شما چه موقع ها بیرون میرید؟

وا

اینجوری فک کنی که تا ۷۰ سالگیت هیچ جا رو نمیبینی

در هر شرایطی ما میریم بیرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فصل دیگه ای موند؟ اسی اینجوری که کل سال و خونه‌ای، اتفاقا پاییز خیلی حال میده بیرون رفتن

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اگر به هوای ابری و بارونی و آلودگی و گرد و غبار نریم بیرون پس هوا چجوری بود باید بریم؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

من اگر دیر به دیر برم بیرون از خونه ، خیلی عصبی میشم ، کاملا خودم متوجه رفتارهای غیرعادی و عصبانیتم میشم ، برای همین برام فرقی نداره چه تایمی ،ولی حتما میرم بیرون ، سرما و گرما و بارون و ... مانعی نیست 

وااای اره چقد بهونه برا بیرون نرفتن😅یا سرده یا گرمه یا الوده و... بقیه میرن براشون مهم نیس چ ساع ...

میخوام برم ماسک بزنم ولی اخه هیشکیو ندیدم تو این هوای سرطانی ماسک زده باشه🤣