2777
2789
عنوان

شمع تراپی

45 بازدید | 7 پست

پیش یه خانومی شمع تراپی انجام دادم برای رفع موانع ازدواجم دو جلسه دیگه باید انجام بده تا تمام شه الان میخام پیش یکی دیگه انجام بدم اشکال داره ؟چون دو روز از خانوم قبلی مونده ولی نیتم همینه فرقی نداره

خرافاته اصلا این کار 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل چله قرآنیه با قرآن انجام میده

واسه قرآن خوندن حداقل حدیث هست که این سوره رو بخونید فلان حاجت رو میده

ولی شمع تراپی تو احادیث نیست بلاگرا از خودشون دراوردن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واسه قرآن خوندن حداقل حدیث هست که این سوره رو بخونید فلان حاجت رو میدهولی شمع تراپی تو احادیث نیست ب ...

عزیزم بلاگر نیست این خانم اسمشم چله قرآنی ۲۱روزست شمع خودش انرژی داره و به این خاطر ازش استفاده میکنن که انرژی بره بالا رسیدن به خواسته راحت تر باشه

عزیزم بلاگر نیست این خانم اسمشم چله قرآنی ۲۱روزست شمع خودش انرژی داره و به این خاطر ازش استفاده میکن ...

شمع تو دعا کردن تاثیری نداره 

خدا دعای کسی که بخواد رو مستجاب میکنه دعای کسی که نخواد رو هم مستجاب نمیکنه حتی اگه اون فرد صدها شمع روشن کنه

انرژی شمع بیشتر از همون نور و گرماش که حس میکنید نیست شمع قدرتی در حاجت دادن نداره 

از قرآن هم استفاده نادرست میکنن واسه مشتری پیدا کردن واسه این کاراشون