2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ولی خوردنش چیه به فکر گناه بودنش چیه 😐 حرام حرامه  . گناه هم گناهه. بنظرم وقتی که میدونی و انجامش میدی گناهش بیشتره حالا هر زمانی باشه

❤️در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸

عزیزم همین که به خانم فاطمه زهرا احترام میذاری خیلی مهمه شما که اینقدر قلب مهربونی داری حیف نیست با خوردن این چیزا خودتو مریض کنی ،از خدا دور کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ن مگه شهر هرتهالبته هر طور دوس داری زندگی کن من جای تو بودم میرفتم دیسکو والا خسته شدم از خدا و اهل ...

دقیقا هزار بارم صداشون کنی محل نمیزارن کافیه یه کاری کنیم تو روزهای عزادای چه بلاهایی ک سرمون نمیاد😑

عزیزم همین که به خانم فاطمه زهرا احترام میذاری خیلی مهمه شما که اینقدر قلب مهربونی داری حیف نیست با ...

اصن حواسم نبود اونموقع 

غروب اتفاقا روضه می‌شنیدم اشک می‌ریختم

شب فراموشم شد

دلمم درد میکنه 

چ پیام های احمقانه ای ک دیشب ب دوستام ندادم🫠🫠🫠

توبه میکنم

خوردم انقدررررر گریه کردم تو مستی چشام پف کردهبعدا یادم افتاد ایام فاطمیست خاک تو سرم

ای جانم .خدا میبخشه 

البته همیشه گفتن شاه می‌بخشه شاقولی نمی‌بخشه اینجا الان همه میشن علامه و اینکه شما رو باید مجازات کنند

اصن حواسم نبود اونموقع غروب اتفاقا روضه می‌شنیدم اشک می‌ریختمشب فراموشم شددلمم درد میکنه چ پیام های ...

حتما توبه کن سعی کن خوردن مشروب رو کم کنی وکم کم دیگه  نخوری برای خودت هم بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ای جانم .خدا میبخشه البته همیشه گفتن شاه می‌بخشه شاقولی نمی‌بخشه اینجا الان همه میشن علامه و اینکه ش ...

شلاق بزنن تو نی نی سایت😂😅

نه جدی خیلی ضرر داره نباید بخورم خدا بیخودی حرام نکرده