2777
2789
عنوان

ایام فاطمیه 🖤

134 بازدید | 20 پست

بنظرتون خوردن مشروبات الکلی تو این زمان گناهش بیشتره؟؟؟

خدا و خانم فاطمه ی زهرا میبخشه؟؟

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

در همه ی زمان ها حرام

تمام.

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

در همه ی زمان ها حرامتمام.

حرامیتش بیشتر نیست؟!

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید ولی خوردنش چیه به فکر گناه بودنش چیه 😐 حرام حرامه  . گناه هم گناهه. بنظرم وقتی که میدونی و انجامش میدی گناهش بیشتره حالا هر زمانی باشه

❤️در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸

خوردم انقدررررر گریه کردم تو مستی چشام پف کرده

بعدا یادم افتاد ایام فاطمیست خاک تو سرم

عزیزم همین که به خانم فاطمه زهرا احترام میذاری خیلی مهمه شما که اینقدر قلب مهربونی داری حیف نیست با خوردن این چیزا خودتو مریض کنی ،از خدا دور کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

در تمام سال گناه یکسان داره

خب خداروشکر دچار عقوبت الهی نمیشم😅😅😅

ن مگه شهر هرتهالبته هر طور دوس داری زندگی کن من جای تو بودم میرفتم دیسکو والا خسته شدم از خدا و اهل ...

دقیقا هزار بارم صداشون کنی محل نمیزارن کافیه یه کاری کنیم تو روزهای عزادای چه بلاهایی ک سرمون نمیاد😑

حرامیتش بیشتر نیست؟!

میگن در ماه محرم گناهش بیشتره

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

عزیزم همین که به خانم فاطمه زهرا احترام میذاری خیلی مهمه شما که اینقدر قلب مهربونی داری حیف نیست با ...

اصن حواسم نبود اونموقع 

غروب اتفاقا روضه می‌شنیدم اشک می‌ریختم

شب فراموشم شد

دلمم درد میکنه 

چ پیام های احمقانه ای ک دیشب ب دوستام ندادم🫠🫠🫠

توبه میکنم

خوردم انقدررررر گریه کردم تو مستی چشام پف کردهبعدا یادم افتاد ایام فاطمیست خاک تو سرم

ای جانم .خدا میبخشه 

البته همیشه گفتن شاه می‌بخشه شاقولی نمی‌بخشه اینجا الان همه میشن علامه و اینکه شما رو باید مجازات کنند

اصن حواسم نبود اونموقع غروب اتفاقا روضه می‌شنیدم اشک می‌ریختمشب فراموشم شددلمم درد میکنه چ پیام های ...

حتما توبه کن سعی کن خوردن مشروب رو کم کنی وکم کم دیگه  نخوری برای خودت هم بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

ای جانم .خدا میبخشه البته همیشه گفتن شاه می‌بخشه شاقولی نمی‌بخشه اینجا الان همه میشن علامه و اینکه ش ...

شلاق بزنن تو نی نی سایت😂😅

نه جدی خیلی ضرر داره نباید بخورم خدا بیخودی حرام نکرده

حتما توبه کن سعی کن خوردن مشروب رو کم کنی وکم کم دیگه نخوری برای خودت هم بهتره

مثلا دو ماه یکبار میخورم 

همینم باید ترک کنم