2777
2789
عنوان

مرگ گربه

84 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه ماه پیش تو حیاط خلوت دیدم یکی از گربه ها که رفت و امد داشت تو خونمون مرده و داره تجزیه میشه و حالمم بد شد وقتی دیدمش مسخرم نکنید الان تو یه تایپک راحب دعا و طلسم دیدم که تو باغچشون خروس مرده پیدا کردن بنظرتون ممکنه منم طلسم کرده باشن ؟ یا گربه خودش یه بلایی سرش اومده ؟ گربه هم نوجوون بود 

نه بابا خودش مرده .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی‌دونم کسی کشته یا به مرگ طبیعی مرده ولی اگه از روش بپری میگن دعاو طلسم اگه داری باطل میشه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
چقدر اینجا همه توهم دارن که یکی اینا طلسم کرده به چه علت باید شما رو طلسم کنن مگه کی هستن شماها بیخی ...

بعضی ادمای نانجیب کاری ندارن کسی هستی یا نیستی تا ازت خوششون نمیاد یه چیزیت میکنن وگرنه توهمی نداریم که کسی هستیم 

من نمی‌دونم کسی کشته یا به مرگ طبیعی مرده ولی اگه از روش بپری میگن دعاو طلسم اگه داری باطل میشه

کاش اینو میدونستم ولی ترسناک بود کاسه سرش پیدا بود چشاش تحلیل رفته بود و پوست شکمش پیدا بود 

کاش اینو میدونستم ولی ترسناک بود کاسه سرش پیدا بود چشاش تحلیل رفته بود و پوست شکمش پیدا بود

آره دیگه تجزیه داشته می‌شده حیوونی

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن