2777
2789
عنوان

تهران برای زندگی چطوره

481 بازدید | 64 پست

من خودم از غرب کشور میخوام برم اونجا برای زندگی خودم کوردم شهرمون هم خیلی قشنگ و خوش اب هواس تازه سرسبز هم هستا ولی دلم میخواد برم تهران برای زندگی تهرانو خیلی دوست دارم حدودا ۵ الی ۶ باری رفتم تهران کار داشتیم و اینا بنطرتون برای زندگی چطوره از همه لحاظ راستی افغان داره هنوز ما تو شهرمون افغانستانی نداشتیم منم باهاشون مشکلی ندارم ولی تو اینستا میبینم که باهم جنگ دارن البته توی واقعیت هم دیدمشون خیلی شریفن از نظر فرهنگی و اینا ادما های خوبین؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افغانی داره کجای تهران میخوای بیای ؟منکه تهرانم دوس دارم یعنی عادت کردم احساس میکنم جای دیگ نمیتونم ...

نزدیک محل کار بابام بابام معلمه و خوب هرجا که مدرسه ش باشه همون نزدیکا خونه میگیریم

ماهم شهرمون بزرگه ترافیکش هم وحشتناکه:))))

ترافیک تهران اصلا قابل مقایسه با شهرای بزرگ دیگه حتی مشهد واصفهان وشیراز نیست ما عید رفتیم اصفهان وشیراز مسافرم زیاد بود ولی اذیت نشدیم ولی تهران گاهی پیش میاد یه مسیر ۵ دقیقه ای ۱ ساعت تو ترافیک گیر میکنیم