خانم_غریبه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/26 تعداد پست: 66 عنوان خیلی وزنم کمه😞 58 بازدید | 5 پست سلام خانما من چند وقت پیش شلوار واید لگ گرفتم خیلی هم دوستش دارم اما وقتی یکی از دوستا دید بلافاصله بهم گفت مچ پاهات خیلی لاغره و شلوار بهت نمیادمن 45 کیلو هستم ۱۶۳ قدم هستم هری میخورم هم چاق نمیشم هیچ لباسی بهم نمیاد حتا یکی بهم گفت لباس مجلسی میپوشی شبیه شلنگ دستشویی میشی🫠 1404/08/30 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6907 عزیزم هم بر اساس کالری شنار غذا بخور و هم اینکه حتمااااا ورزش کنبدنت فرم بگیرهبعضیا لاغرن ولی چون ورزش میکنن خیلی بدنش خوش فرم و ظریفه به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤
واویلاولیلی عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 925 منم ۱۶۵ ام و پنجاه کیلو من ۶۲ بودم الان ۵۰ شدم و اصلا بالا نمیرم و ثابتتت ثابتم تازه بدنسازی هم میرم و تخم مرغ و سیب زمینی ام میخورم هجم گرفتم ولی چاق نمیشم
واویلاولیلی عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 925 منم ۱۶۵ ام و پنجاه کیلو من ۶۲ بودم الان ۵۰ شدم و اصلا بالا نمیرم و ثابتتت ثابتم تازه بدنسازی هم میرم ... حجم
خانم_غریبه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/26 تعداد پست: 66 منم ۱۶۵ ام و پنجاه کیلو من ۶۲ بودم الان ۵۰ شدم و اصلا بالا نمیرم و ثابتتت ثابتم تازه بدنسازی هم میرم ... من میخوام لااقل به ۵۵ برسمخیلی خستم کرده لاغری حتا بدم میاد برم جلوی آینه قدی خودمو ببینمشرایط رفتن به باشگاه و ورزش هم ندارم
هستی۲۳۴ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 1630 فقط برین دکتر تغذیه من تجربه تلخم تو تاپیکم نوشتم در مورد قرص و پودرای چاق کننده خوشحال میشم بخونین آگاه شین