مردهbutterfly مدیر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1064 عنوان ناهار چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 65 پست بگین تا برا غروب خانمای سایت بدونن چی درست کنن😄ما آلبالو پلو (خوشمزههههه ترینههههه) گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱 1404/08/30 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1064 هیچی ناهارآلبالو پلو رو چجوری درست میکنین؟ ببین عزیزم من انقد دوس دارم ک به خوردنش فک میکنم بذاق دهنم آبشار میشه🥲😂سرچ کن گوگل گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1064 هیچی نداریم مامانم رفته بیرون منم حوصله ندارم چیزی درست کنم:))😣😂 حتی اگه از گرسنگی ام بمیری پا نمیشی میدونم گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1064 جوجه کباب پدر پز + ته چین زعفرانی + زیتون پرورده دست ساز و سالاد و دوغجا همگی سبز 🤌🏻😋💚 نوش جاااان گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
yaldam__ عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 38441 کباب چی؟ کباب کوبیده - جوجه کباب - کباب دنده - کباب چنجه - کباب برگ - کباب سلطانی - کباب چوبی - جوجه ... چنجه ❤️دنیام پسرام❤️
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3464 دوستای گلم نوش جونتون باشه😘 ناهارتون.وسط ناهار درست کردنا واسه منم یه صلوات بفرستین همین ماه باردار باشم آخه خیلی ساله منتظرم🥺 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
رها_2020 عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1043 نوش جان فدات شم اومدم خبرشو بدم الان نمیدونم ساعت چنده ولی تازه از بیرون اومدم وسایل ته چین رو خریدم 🤣 برم بزارم تازه https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3