2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 65 پست
شوهرم شیفت شب بوداومداملت خوردیم وخوابید تاعصرکه بریم بیرون پیتزابخوریم حالانمیدونم ناهارمیشه یاشام

هردو میشه با ی تیر دو نشون😄

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بزار ببینه باجناقاشوولی ما خانما از جاری فراریم😂

اونا عصر میان مادرم تعویض مفصل کرده من ۵ ام تا الان خونه بابامم دلم واسه خونم تنگ شده شوهرم مثلا چهارشنبه اومده دنبال من چهارشنبه تا الان هی میگه یه روز دیگه میشینیم بعد میریم 

اتفاقا جاریم فردا زایمان میکنه برم شهرمون باید درجا برم پیشش😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداوکیلی میشینی تامامانت بیاد بعداون غذادرست کنه توالان بیکاری یه چیزی درست کن باورکن بیادخونه ببینه ...

خب عزیزم اول بپرس چرا درست نمیکنم بعد بگو قربونت بشم 

اولا ک من باردارم کلا مامانم نمیذارع دست ب سیاه سفید بزنم بعدم امروز مامانم میخواد غذا محلی درست کنه ک من بلد نیستم و فقط خودش بلده وقتیم رفت چای میوه اورد کنارم ک حتی از جام پانشم میدونم اگه پاشم حرکتی بزنم ناراحت میشه و هم اینکه بلد نیستم چی میخواد درست کنه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اونا عصر میان مادرم تعویض مفصل کرده من ۵ ام تا الان خونه بابامم دلم واسه خونم تنگ شده شوهرم مثلا چها ...

خداسلامتی بده ب مادر.. 

خب بمون تا خسته شه 

برا رفتن وقت زیاده 

کنار خانواده لذت ببر 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

اونا عصر میان مادرم تعویض مفصل کرده من ۵ ام تا الان خونه بابامم دلم واسه خونم تنگ شده شوهرم مثلا چها ...

دلم خواست منم پیش خونواده ام باشم دوماه ندیدمشون 🤧چجوردلت میاد بگی بریم من هروقت میرم خونه پدرم انقدرذوق زده ام تادوروز نمیخوابم من دیربه دیرمیرم فاصله امون زیاد خوش باشین انشالله دوست خوبم

گاهی انسانم آرزوست
دوشب پیش خونه دوستم درست کردیم زیاد خوردم الان دلم نمیخواد

اما من خیلی وقته نخوردم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خداسلامتی بده ب مادر.. خب بمون تا خسته شه برا رفتن وقت زیاده کنار خانواده لذت ببر

خیلی ممنونم اون خسته نمیشه من خسته شدم این چند وقت انقدر مهمون داشته هر دقیقه مامانم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خب عزیزم اول بپرس چرا درست نمیکنم بعد بگو قربونت بشم اولا ک من باردارم کلا مامانم نمیذارع دست ب سیاه ...

ببخشیددوست خوبم نمیدونستم باردارهستی پس لذت ببرازمیوه وچای 

گاهی انسانم آرزوست
دلم خواست منم پیش خونواده ام باشم دوماه ندیدمشون 🤧چجوردلت میاد بگی بریم من هروقت میرم خونه پدرم انق ...

اصلا نمیدونی چقدر خسته شدم که دیگه میگم بریم هر شب مهمون داشته مامانم ۵ آبان اومدم خونه بابام مام فاصلمون زیاد من تهرانم اونا کرمانشاه 

ببخشیددوست خوبم نمیدونستم باردارهستی پس لذت ببرازمیوه وچای

فدات شم گلم مرسی 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس