2777
2789
عنوان

پیچیدن بندناف

137 بازدید | 15 پست

سلام امروز سونو‌گرافی دادم که دکترم گفت یه کوچولوبندناف پیچیده ونگران نباش فقط استراحت کن وبه پهلو چپ بخواب توهفته 31هستم کسی این تجربه روداشته راهنمایی کنه خیلی نگرانم آیامیتونم طبیعی زایمان کنم؟چون به شدت ازسزارین متنفرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا من کانادا هستم. اینجا تاکید روی طبیعی هست اینجا تا دو دور بند ناف دور گردن بچه باشه طبیعی می یارن. اینجا سونو هم خیلی انجام نمی دن. دوستم بچش با دو دور بند ناف دور گردن به دنیا اومد. موقع زایمان بچه که دراومد دیدن بند دور گردنش بوده.

خدا بزرگتر است
فکر نمیکنم  مگه چقد میخاد تحرک داشته باشه

بله منم همین فکر روکردم بچه من خیلی ماشالله فعالیت میکنه کلا شبا بیداره وروزا میخوابه برای همین شد که بندناف پیچید البته دکتراینجوری گفته 

دختر عموي منم اونجوري بود يكي از دكترا گفتن كه شيرين بخور تا تكونش بيشتر شه بند ناف جدا شه جدا هم ش ...

ممنونم ازپیشنهادتون خداکنه فقط درست شه 

دعاتون میکنم😍