2777
2789

یه مشکلی بین منو شوهرم بود بلند شدم رفتم خونه مادرشوهرم گفتم از دست پسرت خسته شدم خودت برو باهاش حرف بزن البته تاثیر داشت و شوهرم ادم شد ولی مسئله اینه میترسم مادرشوهرم به دختراش لو بده ابرو شوهرم همه جا بره کاش قبل از انجام این کار با یه عاقل مشورت میکردم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همچین کاری کردم مثل چی پشیمونمبه خواهرش گفتم

حالا موندم چیکار کنم

اگه یه وقت کسی بفهمه تا قیام قیامت شوهرم نمیبخشتم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
حالا موندم چیکار کنماگه یه وقت کسی بفهمه تا قیام قیامت شوهرم نمیبخشتم

نه عزیزم چیزی نمیشه ولی دیگه تکرار نکن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نه عزیزم چیزی نمیشه ولی دیگه تکرار نکن

خداکنه چیزی نشه

من کلا عادتمه واسه هرچیزی ده برابر واقعیت حرص میخورم.  انقد حرص خوردم سردردم

خداکنه چیزی نشهمن کلا عادتمه واسه هرچیزی ده برابر واقعیت حرص میخورم. انقد حرص خوردم سردردم

نه بابا حرص نخور آخرش هیچی نمیشه توام استرس بی خود به خودت دادی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نه بابا حرص نخور آخرش هیچی نمیشه توام استرس بی خود به خودت دادی

خدا کنه هیچی نشه