2777
2789
عنوان

قابل توجه دختران نوجوان

193 بازدید | 5 پست

بچه ها اینقد خودتون را مفت مجانی در اختیار  این پسرهای لاشی قرار ندی برا خودتون ارزش قائل باشی اینقد این پرنسسعلی ها را لوس نکنی به خودتون بیای فک میکنن چی هستن اینقد وقت تون بدن تون انرژی هانون را صرف آدم بی ارزش نکنید اونا که ازدواج دائم هستن تعهد ندارن چه برسه اینا که برا یه اب معدنی چرتکه می‌اندازن بخدا بدن شما وقت شما هدف های شما خیلی باارزش‌ترین چیزی هست که داری صرف وقت کشی با پسرایی نکنی گه فقط آلت تناسلی دارن اینا بچشم تفریح نگاه میکنن اینقا پسرا را پررو نکنی اینقد بشون رو ندی اکثر پسرا دروغ گو هستن حقه بازن همزمان با هزار نفر رابطه دارن آخه پسری که هنوز چیزی نشده چرتکه می‌اندازه به چه درد میخوره والله ما برا خودتون میگیم نمیشه با بچه های الان حرف زد آدمو میخورن دو روز دیگه که پسره ولشون کرد رفت افسرده شدن داغون شدن متوجه میشن پسرا هم پررو شدن مفت بر شدن جرف هم بزنی میگن تیغ میزنی اصلا چرا باید برید تو رابطه بی هدف آخه ‌اکه پسری قصدش ازدواجه باید هدفش روشن باشه بیاد جلو هدفدار مدیریت کنه بخدا تنها کسی که ضرر میکنه خود دخترا هستن.قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری .عین ملکه عین پرنسس زندگی کنین منظورم مالی نیست غنای درونی هست عزت نفس همون پرنسس بودنه تا یک پرنس واقعی با عزت افتخار لذت ببره بیاد خواستگاری شما لذت ببره براتون با عشق دل خرج کنه آخه چیا هستن پسری که دونگ حساب گنن زندگی را معامله کردن تازه دیشب دختره میگه اکه باش رابطه جنسی  داری باید خرجت را بده رابطه معامله است یعنی چی آخه مگه خدا نکرده میخاد بدنشو بفروشه خدا فقط این نوجوان‌ها را هدایت کنه .رابطه معامله نیست رابطه تجربه های شیرین عشقه فقط به هدف ازدواج. 

دقیقا 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم پسرم ولی باید حرفاتو با اب طلا نوشت ،تمام واقعیتهای جامعه امروزیو گفتی 👋👋👋

ولی کو گوش شنوا ، دخترای امروزی فک‌میکنن نمیخاین خوش  باشن ، میگن قدیمی هستین امروزی نیستید

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

من پسرم 

۴۰ درصد دیت های اولی که برای اشنایی میرم به شکست ختم میشه.   میدونی چرا؟؟؟ باقی مونده  اش بعد اشنا شدن میفهمیم با هم هماهنگ‌ یا جور نیستیم) 

چون دختر میگه یک ساعت پیشش بودم هیچکاریم نکرد!

وضعیت خیلی خرابه یعنی طرف فقط اومده امشب با یک نفر باشه هیچی براش مهم نیست فقط فکر امشبشه