2777
2789
عنوان

شوهرم پر کرد

368 بازدید | 13 پست

یبار ی مراسمی بود مادرشوهرم دوستا و فامیلاشو همه خانوم بودن میخاست بیاره خونه ما منو ببینین مثلا 

بعد من ب شوهرم گفتم لباس لازم دارم اونم ی شهر دیگ بود واسه کار ب مادرش گفت مادرشم منو برد بازار ولی هیچی نخرید برام دست رو هر چی گذاشتم ایراد گرفت ازش و نخرید در صورتیکه هیچ ایرادی نداشتن 

خلاصه گفتم صندل بخریم برای تو خونه (خودم داشتم ولی اونا اصلا برای من جز ی کفش پاشنه بلند ارزون هیچی نخریده بودن یکسالم بود عقد بودیم )

خلاصه ک صندل و هم نخرید و گفت دیره بعدا میایم در صورتیکه ساعت تازه ۸ شب بود و میدونستم خودش بیاد بازار تا دیروقت میگرده و اکثر مغازه دارا میشناختنش از بس همش میره بازار 

دیگ کلا منو نبرد بازار و من تو اون م لباسای خودم و پوشیدم بعد مادرم میوه شیرینی و چای و شربت برای پذیرایی تدارک دیده بود تعدادشونم ۳۰ تا ۴۰ نفر بود 

مادرشوهرم سریع بعد مراسم رفت ب شوهرم گفت مادرش آش درست نکرده بوده شوهرمم اومد دعوا و تا ی ماه قهر کرد با من مادرشم هر چی از دهنش دراومد ب مادرم و من گفت (گفت مگ چیکار کردی دو تا بشقاب گذاشتی ورداشتی ) مادرشوهرم اینو ب مادرم گفت 

همین مراسم تو خونه خودشم بود قبلترش و دقیقا میوه و چای فقط داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پسری که سر این حرفای خاله زنک قهر میکنه ،شوهر در نمیاد !🤷‍♀️

پسر خاله زنک+مادر دو بهم زن=جهنم عروس

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خیلی خیلی رو‌دادی بهشون 

حواست باشه به خانواده ی داماد اصلا نمیشه رو داد 

بابام واسه داماد اول سنگ تموم گذاشت ننش قری نبود سرمون نیاد و اذیتی نبود نکنه 

سر یه کاپشن پنج بار بابامو فرستادند دم مغازه عوض کنه 

از اون روز بابام اون روش را نشون داد و دیگه هیچوقت به خانواده ی داماد و خود داماد رو نداد 

الان پنج تا داماد داره همشون خوبن و حد ‌مرز میشناسن 

خانواده های شوهرامونم نرمال اومدند جلو و از بابام حساب میبرند

خیلی خیلی رو‌دادی بهشون حواست باشه به خانواده ی داماد اصلا نمیشه رو داد بابام واسه داماد اول سنگ تمو ...

دیگ از این حرفا گذشته عزیزم هیچم حساب نمیبردن از خانوادم 

الان در حال طلاقیم 

این قضیه مال د‌و سال پیشه ک تاپیک زدم 

خدا به خاطر همین به من دختر نداد چون من اگه کسی با دخترم این کار رو کنه سکته میکنم. البته اینم بگم یه شوهر بچه ننه و خواهر ذلیل و جوشی و بددل و دست به زن دارم.‌. که چون شرایط خونه پدریم خوب نیست نتونستم طلاق بگیرم. 😭