سلام من وزن الآنم چهل کیلو هست از بچگی خیلی لاغری و لاغر بودن رو دوست داشتم چکار کنم که بیست کیلو دیگه هم کم کنم دوست دارم وزنم بشه بیست کیلو یک رژیم بگید اگه تجربه دارید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته من خودم عاشق لاغریم میفهمم چی میگی یوقتایی وزنت پایینه ولی حس میکنی بدنت تو پره الان من عاشق اینم به ۵۵ برسم چون هدفمه و حتی لاغر بودن از عضله ای و تپل بودن برام جذابتره
نه قبلاً هم همین چهل کیلو بودم ولی خب پدر و مادرم هیچ وقت بهم اجازه نمیدادن رژیم بگیرم و یا برم باشگاه لاغری نه اینکه فکر کنی دوستم داشتن نگران سلامتیم بودن از لج باهام اینکار رو میکردند چون میدونستن من از چاقی متنفرم به زور بهم میگفتن چاق بشم چند تا دختر هم تو فامیل بودن خودشون چاق بودن از حسودی به من همش به پدر و مادرم میگفتن و تحریکشون میکردن که با زور بخوان من رو چاق کنن
نه قبلاً هم همین چهل کیلو بودم ولی خب پدر و مادرم هیچ وقت بهم اجازه نمیدادن رژیم بگیرم و یا برم باشگ ...
ببین عزیزم شما الان خوبی ولی برای این که این وزن رو حفظ کنی میتونی توخونه برقصی خیلی خوبه زیادی لاغر شدن به جسمت و ذهنت خیلی آسیب میزنه و زیبا هم نیستش کر ه ای ها هم وز نرمالشون همین قدره و ۳۰ و ۲۰ مال بچه ها و کودکانه و شما یه آدم بالغ یکم فکر کن ببین یکی که ۲۰ کیلو هستش و آدم بزرگسالی آیا واقعا زیبا هستش یا نه من خودم یه زمانی ۳۰ بودم خیلی مریضی گرفتم وزنمو بیشتر کردم چون خیلی آسیب دیدم