2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آب فقط؟ 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
اره

خیلی خوب پیش رفتین، من تا ۴۸ ساعت میگیرم معمولا

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
خیلی خوب پیش رفتین، من تا ۴۸ ساعت میگیرم معمولا

اره اولین بار بود

قبلا ۲۴ ساعت فست گرفته بودم اینبار به ۴۸ ساعت نرسید ولی بازم خوب بود🥲شما هم اراده ی خوبی داری ها

با شما مخالفم.

اره اولین بار بودقبلا ۲۴ ساعت فست گرفته بودم اینبار به ۴۸ ساعت نرسید ولی بازم خوب بود🥲شما هم اراده ...

زیاد فشار نیارین به خودتون، به مرور میشه ساعتش رو افزایش داد. من متأسفانه فست که میگیرم تمام مدت خواب‌آلودم و همه‌اش رو میخوابم نمی‌دونم چطور میگذره دیگه 😅

اره آدم بی حال میشهخیلی ممنون🤍

خواهش میکنم، موفق باشین :)